Luxe overkappingen

Met een luxe overkapping vergroot u het leefoppervlak van uw woning. U creëert er een buitenruimte mee die het hele jaar door te gebruiken is. Een fijne plek om te ontspannen met familie en vrienden of gewoon een extra ruimte voor de kinderen om in te spelen, alles is mogelijk. Veraluxe levert exclusieve, moderne overkappingen, gemaakt van duurzaam aluminium. Wij zorgen ervoor dat het design van uw overkapping naadloos integreert met de architectuur van uw woning.

Onze overkappingen kunnen als verlengstuk van het huis tegen de gevel gebouwd worden, maar ook als vrijstaande overkapping in de tuin geplaatst worden. Om helemaal tegemoet te komen aan uw woonwensen, kan elke overkapping voorzien worden van ledverlichting, verwarming of zelfs audio-oplossingen. U bepaalt zelf hoe uw ideale outdoor beleving eruit komt te zien.

Luxe overkappingen

Luxe tuinkamers

Met een luxe tuinkamer kunt u het hele jaar door genieten van extra leefoppervlak aan uw woning of bij uw woning. De basis voor een tuinkamer is altijd één van onze luxe overkappingen, die aan de gevel of vrijstaand geplaatst worden, waarna deze rondom wordt voorzien van gehard veiligheidsglas.

Met een maximaal zicht naar buiten zit u binnen heerlijk comfortabel, beschermd tegen weer en wind. Een tuinkamer laten plaatsen door Veraluxe is een echte upgrade voor uw woning. De extra ruimte die u creëert kunt u helemaal zelf invullen. Wordt het een gezellige eetruimte, een loungeruimte of een extra plek voor de kinderen?

Luxe tuinkamers

Poolhouses

Wie kiest voor een zwembad of jacuzzi in de tuin wil daar graag optimaal gebruik van maken. Met een poolhouse van Veraluxe verhoogt u het comfort in en rondom uw zwembad of jacuzzi. Veraluxe bouwt luxe, moderne poolhouses op maat, geheel naar uw wensen. De toepassingen van een poolhouse zijn eindeloos: als technische ruimte, als kleedkamer, als extra leefruimte naast het zwembad of jacuzzi of als overkapping boven het zwembad of de jacuzzi.

Heerlijk genieten in de schaduw, in of naast het water, met een koel drankje in de hand. Kom gerust langs in onze showroom. Wij luisteren naar uw wensen, kijken naar de mogelijkheden en realiseren samen met u het allermooiste poolhouse in aluminium, naar wens met wanden van aluminium, composiet, hout of glas.

Luxe moderne poolhouse

Structurele zonwering

In moderne woonsituaties is buitenzonwering onontbeerlijk. Zonwering kopen en laten plaatsen vergroot het wooncomfort. Schadelijke UV-straling wordt weggehouden uit uw interieur, hinderlijke schittering van zonlicht wordt opgeheven. Daarnaast biedt buitenzonwering enorme voordelen als het gaat om verantwoord omgaan met energiegebruik.

Door in de zomer de zon te weren voordat deze het glas passeert, bespaart u op kosten voor geforceerde koeling (airconditioning). In de winter kunt u zonder problemen genoeg zonlicht binnenlaten om te genieten van natuurlijke opwarming, met minder stookkosten als gevolg.

Luxe moderne buitenzonwering

Luxe screendoek zonwering

Zonwering met screendoek is een zeer effectieve vorm van zonwering aan de gevel. Een screenzonwering buiten is voorzien van glasvezeldoek, met een open weefstructuur. Het doek weert de energie van het zonlicht, nog voordat deze het glas passeert. Dat levert binnen in huis een goede reductie in temperatuur op, waardoor er minder kosten zijn voor geforceerde koeling (airconditioning).

Het grote voordeel van een screen als zonwering is de open weefstructuur van het doek, u behoudt overdag gewoon zicht naar buiten. Een screen zonwering voor buiten hangt verticaal voor de gevel, neemt weinig ruimte in en kent bij Veraluxe een mooi en minimalistisch design.

Luxe screendoek zonwering

Gevelbekleding

Met luxe aluminium gevelbekleding kan Veraluxe de schil van uw woning op een stijlvolle manier bekleden. Onze exclusieve gevelbekleding van Renson kan geheel naar uw smaak worden vormgegeven, daarbij heeft u de keuze uit diverse kleuren en profielen. De aluminium profielen kunnen zowel verticaal als horizontaal worden toegepast.

Accessoires als intercoms, deurbellen en buitenlampen worden keurig in de gevelbekleding geïntegreerd. Alleen het reinigen van uw gevelbekleding is al voldoende, luxe aluminium gevelbekleding vergt geen ander onderhoud. Nieuwe gevelbekleding geeft een unieke, stijlvolle, elegante en eigentijdse look aan uw huis.

Luxe aluminium gevelbekleding

Zet uw woondromen om in werkelijkheid!

Klaar voor de mooiste outdoor living beleving of zonwering die uw huis eer aandoet? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail en maak er werk van!

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X