Bouw Veraluxe Experience center in Elst gld.

SLIJK EWIJK – Veraluxe verruilt haar showroom in Slijk-Ewijk voor een groot experience center in Elst. Het bedrijf groeide uit het huidige pand aan de Valburgsestraat in Slijk-Ewijk en hoopt volgend jaar rond deze tijd een ruim bemeten, representatief en makkelijk te bereiken onderkomen op bedrijventerrein “Spoorallee” in Elst te betrekken.

De aankoop van “Unit 03” van het nieuw te bouwen multifunctionele bedrijfspand in Elst is een feit. Veraluxe, gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van op maat gemaakte terrasoverkappingen, tuinkamers, carports en volledige tuin- en terrasconcepten, verwacht medio Maart 2021 het nieuwe experience center voor Outdoor Living te kunnen openen.

Nieuwbouw
Veraluxe laat in Elst, aan de Industrieweg, een bedrijfspand bouwen nu zij na vier jaar uit haar jasje is gegroeid. Dit nieuwe pand is groter en beschikt over meer faciliteiten, zoals een experience center, magazijn, productiehal, opslag, voldoende parkeerplekken voor klanten en medewerkers en natuurlijk zal een tuin met terras ook zeker niet ontbreken.

Verandering
Veraluxe verkoopt geen standaardproducten. Alles is op maat en afgestemd op de wensen van de klant. Om de diversiteit in producten en materiaalkeuze te kunnen tonen, is ruimte nodig. Daardoor werd het bedrijfspand aan de Valburgsestraat in Slijk-Ewijk te klein. In Elst betrekt het bedrijf een aanzienlijk groter en efficiënter ingericht onderkomen met een veel ruimere showroom met legio mogelijkheden.
Luuc Strucks, directeur en één van de adviseurs van Veraluxe, legt uit dat het nieuwe pand meerdere mogelijkheden biedt. ‘Naast terrasoverkappingen, zonweringen en horecaparasols willen we klanten – zowel particulieren als horeca – laten zien hoe we een totaal tuin- of terrasconcept voor hen kunnen ontwerpen en uitvoeren. Materialen waarmee we werken worden straks uitgebreid getoond en komen in de lichte en aangename ruimte beter tot hun recht. Voor een totale beleving willen we dat onze klanten de materialen kunnen zien, voelen en testen. We krijgen in het nieuwe pand een demo-omgeving om onze ontwerpen aan klanten te presenteren. Een visualisatie van de tuin of het terras biedt veel beter inzicht in wat er mogelijk is in hun tuin of op hun terras. We hopen op deze manier onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn’.

Bereikbaarheid
‘Ook een belangrijke reden waarom we hebben gekozen voor een nieuw pand in Elst is dat deze locatie veel makkelijker bereikbaar is. Voor onze klanten, maar zeker ook voor onze leveranciers die ons hier makkelijker vinden en ruimte hebben om te lossen’, vertelt Luuc Strucks. De locatie is op loopafstand van het treinstation en binnen 5 autominuten van de A325 en A15.

Oplevering
De bouw van het nieuwe pand is net gestart, de streefdatum voor de oplevering van het cascopand is het 4de kwartaal 2020. ‘Daarna gaan we aan de slag om er onze persoonlijke touch aan te geven en te zorgen dat producten van o.a. Renson Outdoor, Harol en Sunparadise hier mooi gepresenteerd kunnen worden. Als alles meezit gaan we in Februari of Maart 2021 open op de nieuwe locatie’, aldus een enthousiaste Luuc. ‘Tot die tijd zijn klanten uiteraard van harte welkom om een afspraak te maken in onze huidige showroom’.