COVID-19 maatregelen per 15-12-2020

Wij leven intens mee met iedereen die door COVID-19 getroffen is. Inmiddels hebben we allemaal te maken met dit virus, in onze directe omgeving of vlak daarbuiten. In deze tijden is het belangrijk om er voor elkaar te zijn en voor elkaar te zorgen. Ook voor ons is uw gezondheid en die van onze medewerkers het allerbelangrijkst. Daarom sluiten wij, in overeenstemming met de nieuwe maatregelen, vanaf vandaag onze showroom.

Onze showroomdeuren mogen dan gesloten zijn, telefonisch kunt u nog steeds bij ons terecht voor een persoonlijk advies. Ook de montage, die buiten plaatsvindt en met maximaal twee personen kan worden uitgevoerd, gaat gewoon door.

Het Veraluxe team gaat er na deze week even tussenuit. We zijn gesloten van 19 december 2020 t/m 3 januari 2021. In het nieuwe jaar, vanaf 4 januari, zijn wij weer telefonisch bereikbaar en is het tevens mogelijk een afspraak in te plannen voor advies bij u thuis. Juist in tijden dat we veel thuis moeten blijven, is een comfortabele en goed ventilerende buitenruimte een fijne extra (werk-)plek!

Wij wensen iedereen fijne feestdagen. Zorg goed voor jezelf en je dierbaren! We hopen u in 2021 weer te spreken en snel weer te mogen zien!

Namens het Veraluxe team,
voor Luxury Outdoor