Interesse in onze zakelijke diensten?
Bekijk onze Horeca website!
Beoordelingen 2
Klantenbeoordeling
8.9 / 10
Beoordelingen lezen

Reviews

Klantbeoordeling

20 klanten hebben ons beoordeeld met een gemiddelde van:
8.9 / 10
13-09-2019
9 / 10
Twee geleden heeft Luuc bij ons een mooie veranda geplaatst waar we heel tevreden mee zijn. Vorige week deed de verlichting het niet meer en binnen een week is Luuc dit kosteloos komen herstellen. Luuc bedankt!
Barto de Wit

05-07-2019
9 / 10
Een kwaliteitsproduct met professie, veel zorg en precisie, ingemeten en gemonteerd !
Fam. Gardien

08-05-2019
9 / 10
Vanaf advies tot plaatsing een uitstekende service verleend! Wij hebben thuis een thermoslide 80 op advies van Veraluxe geplaatst en hebben daar tot op de dag van vandaag geen spijt van. Ook toen de deur, enige tijd na plaatsing, was gaan hangen in het scharnier werd dit snel en naar volledige tevredenheid opgelost. Zeker een aanrader!
Nicky Eijgenhuijsen

19-03-2019
9 / 10
Ons idee: een passende en eigentijdse zonwering maken achter ons nieuwe huis. Luuc en Manon hebben het idee uitgewerkt. Het resultaat: een robuuste pergola met schaduwdoeken waarbij ook nog ruimte gecreƫerd voor schommels van de kinderen. In weer en wind opgebouwd. Wij zijn heel blij met het resultaat! Veraluxe is zeer aan te raden, persoonlijk advies, maatwerk en mooi uitgewerkt!
Olaf Ouwendijk

01-10-2018
8 / 10
Wij lieten zonwerende screens plaatsen door Veraluxe. De voorlichting over de mogelijkheden was volledig. Over het resultaat zijn wij tevreden. De contacten met Veraluxe verliepen soepel en goed. Afspraken worden nagekomen en waar dat niet lukt wordt tijdig contact gezocht. Een punt van verbetering is de bereikbaarheid. In vakantietijden is het bedrijf gesloten en er is dan geen achtervang georganiseerd. Het automatische antwoord zegt je louter dat het bedrijf dicht is en bij een storing is dat niet bevredigend. Dit kan anders bijv via een collega-bedrijf.
Kees Westrik

Klantenbeoordeling
8.9 / 10
Veraluxe Horeca
Veraluxe Horeca
Acties!
Veraluxe actueel

Contact gegevens

Veraluxe bezoekadres
Valburgsestraat 12-A
6677 PC Slijk-Ewijk (kaart)

0488 - 42 76 13
info@veraluxe.nl

Waarom Veraluxe ?

  • Gratis advies in onze showroom!
  • Professionele producten voor een scherpe prijs!
  • Vakkundige montage en perfecte service!

Volg ons op social media:

Volg ons op onze social media kanalen en blijf op de hoogte.

Facebook
Instagram