Wij gaan verhuizen!

Vorig jaar April maakten we bekend dat Veraluxe was begonnen met de bouw van een nieuw pand in Elst en dat de verwachting was om medio Maart 2021 het pand met daarin het nieuwe kantoor, magazijn én experience center voor ‘Luxury Outdoor Living’ te kunnen openen. Ondanks de rare tijd die daarna volgde, gaat dat lukken, want komende week gaan we verhuizen van Slijk-Ewijk naar Elst!

De laatste dingen worden ingepakt om naar Elst te worden verhuisd…

Nieuwe pand
Bij de start van de bouw konden we nog niet voorzien wat voor een hectisch en raar jaar er zou volgen. Covid-19 en de bijbehorende maatregelen zorgden regelmatig voor spanning; kunnen de werkzaamheden doorgaan, vinden leveringen tijdig plaats? En vooral de vraag: blijft iedereen gespaard van het nare virus? Gelukkig bleef iedereen gezond en kon de bouw volop doorgaan, waardoor wij nu het goede nieuws kunnen melden: wij gaan verhuizen!

Kantoor gesloten
Maandag 15 en dinsdag 16 februari sluiten wij even alle deuren, zodat we kunnen verhuizen en alles installeren om vanaf 17 februari a.s. onze werkzaamheden te kunnen hervatten vanaf een prachtige nieuwe werkplek in Elst. Ons kantoor en het magazijn zijn vanaf dat moment weer bereikbaar.

Ons nieuwe adres:
Veraluxe | Luxury Outdoor
Industrieweg 18
6662 PA Elst (Gld)

(de overige contactgegevens blijven ongewijzigd)

Adviesgesprekken tijdens lockdown
De showroom blijft nog even dicht, in ieder geval gedurende de lockdown (nu vastgesteld t/m 2 maart 2021). We gaan ons uiterste best doen om direct na de lockdown de deuren van ons nieuwe experience center te kunnen openen. Tot die tijd mag u contact met ons opnemen om te kijken hoe we u op de gewenste manier kunnen adviseren. Want uiteraard gaan onze werkzaamheden gewoon door, zodat u ook komende zomer kunt genieten van een heerlijke (werk-)plek in uw tuin.

Bent u geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op, tel 0488 – 427 613 of info@veraluxe.nl