Advies bij u thuis
Bent u al bekend met onze producten en heeft u al iets gevonden dat past bij uw stijl en budget dan kunnen we ook bij u thuis afspreken. Onze adviseur kijkt dan samen met u op locatie naar de wensen en mogelijkheden en meet ook meteen alles in. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten als alles klaar is!
Vul het contactformulier hiernaast in, zodat we contact met u op kunnen nemen;

Telefonisch advies
Heeft u vragen en wilt u liever eerst even telefonisch contact, zodat we uw wensen inventariseren, een prijsindicatie geven en dan een afspraak plannen?
Bel ons dan direct op 0488 – 427 613

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op (op werkdagen van maandag t/ vrijdag tijdens kantooruren) om uw vragen te beantwoorden en/of een afspraak te plannen.

Onze contactgegevens

Veraluxe
Email

Heeft u een vraag en zijn wij telefonisch niet bereikbaar? Stuur ons dan een mail naar info@veraluxe.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veraluxe
Telefoon

Wilt u één van onze adviseurs spreken of heeft u een andere vraag? Bel ons tijdens kantooruren op 0488 – 427 613. Tijdens afwezigheid/pauze hoort u een voicemail. Spreek deze in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Veraluxe
Adres

U bent van harte welkom in onze showroom. Toch willen we u vragen van tevoren een afspraak te maken, zodat wij voldoende tijd voor u vrij kunnen maken om advies te geven en alle mogelijkheden te kunnen tonen om uw droom te verwezenlijken en/of vragen te beantwoorden.

Luxe moderne poolhouse
Luxe tuinkamers
Luxe moderne poolhouse
Luxe tuinkamers

Samen maken we het allermooiste

Passend advies aan huis!

Heeft u al een duidelijk ontwerp, door uzelf of door een architect voor u gemaakt, en wilt u samen met ons op de locatie bepalen welke producten we daarvoor gaan toepassen? Nodig dan één van onze adviseurs uit bij u thuis. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden voor een product op maat. Ook kleuren en materiaalkeuzes kunnen ter plekke worden bepaald. Wij gaan hiermee aan de slag en u hoeft daarna alleen nog maar te genieten als alles klaar is!

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X