Vergroot uw woongenot met glazen wanden onder een terrasoverkapping op een balkon of tussen binnenruimtes van uw woning. Met een wand van glas geniet u het hele jaar door van het uitzicht op uw tuin én zit u beschermd tegen wind en regen. Schuif of vouw de glaswand open en verbindt binnen met buiten. Met een vouwwand profiteert u ook van extra geluidsisolatie en reguleert u warmte. Zo houdt u uw overkapping in de winter aangenaam warm door de glaswand dicht te laten. De grote glazen oppervlakken van de terrasbeglazing warmen de binnenruimte op en houden de warmte vast. In de zomer schuift u de glaspanelen open, zodat een bries zorgt voor een comfortabele koele plek met maximaal zicht op uw tuin of zwembad. Ook tussenruimtes in de woning worden gescheiden van geluid, zonder de verbinding en de eenheid weg te nemen.

Voor iedere situatie bieden wij een passende oplossing. Glazen wanden zijn er in verschillende modellen en opstellingen, zodat wij voor iedere situatie een passende oplossing kunnen aanbieden. Wilt u ook een oplossing voor uw terrasoverkapping, veranda of woning? Wij helpen u graag met het vinden van de ideale opstelling. Geheel op maat en in een kleur naar wens.

Glazen schuifwanden

Een glazen schuifwand is ideaal als balkon- of terrasbeglazing om er het hele jaar van te kunnen genieten. Een overkapping in de tuin of een balkon met glazen schuifwanden werkt comfort verhogend, waardoor u ook in de koudere maanden gebruik kan maken van uw terras. Tevens beschermt u uw tuinmeubelen en andere producten tegen regen en wind. De glaspanelen schuiven voor elkaar, naar één of twee zijden van het terras, wat ruimtebesparend is. Eén glazen schuifwand of misschien zelfs rondom is mogelijk. Wij kunnen een opstelling voor u samenstellen, ideaal voor de situatie, ook wanneer deze open staat. Behalve onder een overkapping of veranda kan een glazen schuifwand ook als scheidingswand worden gebruikt in huis, praktijkruimte of kantoor.

Glazen schuif-draai wanden

Wilt u een gemakkelijke doorgang van terras naar de tuin? Of een zo breed mogelijk open balkon? Dan biedt een glazen schuif-draaisysteem uitkomst. Dit systeem heeft losse, verplaatsbare glaspanelen die over (bijna) de gehele breedte geopend kunnen worden. Geen pakket met glaspanelen die de doorgang blokkeren. Door de panelen aan het einde van de rail te draaien en in een hoek te parkeren nemen deze weinig ruimte in beslag en behoudt u het volledige uitzicht. De glazen schuif-draaiwanden zijn niet alleen ideaal als overgang van binnen naar buiten, maar zijn ook geschikt als afscheidingselement binnenshuis.

Maximaal comfort én zicht gewenst?

Door te kiezen voor onze glaswanden, kiest u voor comfort én transparantie op uw terras of balkon. Wij laten u graag zien wat er mogelijk is, bel of mail voor de mogelijkheden of maak een afspraak in onze showroom. Daar treft u diverse typen glaswanden én adviseurs die samen met u naar de ideale opstelling kijken!

Geïnteresseerd in luxe glaswanden? Dit zijn uw kosten

Om erachter te komen wat de kosten zijn van luxe glaswanden voor uw woonsituatie, is het nodig om eerst samen te inventariseren welke delen van uw terrasoverkapping, balkon of binnenruimte u wilt afsluiten. De eindprijs wordt bepaald door de keuzes die u maakt. Een goed gesprek met één van onze deskundige medewerkers in de showroom levert u inspiratie en een heldere offerte op.

Wij werken met duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten. Wij zijn in staat om conceptmatig te werken. Dat houdt in dat uw woonsituatie volledig geharmoniseerd kan worden, in één en dezelfde stijl en kleur.

Kom voor inspiratie voor luxe glaswanden naar onze showroom

Wat voor al onze producten geldt, geldt ook voor onze aluminium luxe glaswanden. Bij ons in Elst kunt u onder het genot van goede koffie of thee kennis maken met alle mogelijkheden en toepassingen van glaswanden, of dit nu schuif of draaiwanden zijn. Aanraken, bekijken, kleuren selecteren en combineren…

Veraluxe glaswanden van idee tot montage

Wanneer we samen met u hebben bepaald hoe voor u de ideale glaswand eruitziet, wordt dezec geheel op maat voor u geproduceerd bij één van onze leveranciers en eindigt de reis met onze professionele montage. Glaswanden laten plaatsen door Veraluxe gaat gepaard met de deskundigheid van ons personeel. Glaswanden monteren is hen volledig toevertrouwd, onze monteurs werken altijd met precisie met het mooiste eindresultaat als doel.

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X