Renson terrasoverkappingen

Met een terrasoverkapping van Renson vergroot u in stijl het leefoppervlak van uw woning. Met de Renson overkapping creëert u een luxe buitenruimte die het hele jaar door te gebruiken is. De overkapping kunt u zowel vrijstaand over een terras zetten of aanbouwen aan uw gevel. Geniet ook in de herfst en winter van de frisse buitenlucht in de beschutte ruimte van uw terrasoverkapping.

De Renson terrasoverkapping wordt precies afgestemd op uw buitenruimte, en wordt tot in het kleinste detail voor u gepersonaliseerd. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw terrasoverkapping extra luxe te maken met de integratie van een verwarming, speakers, en verlichting. Zo maakt u van uw terras een heerlijk comfortabele oase van rust.

Luxe overkappingen

Renson tuinkamers

Wilt u graag het hele jaar door genieten van uw tuin en de natuur om u heen? Met een luxueuze tuinkamer van Renson heeft het weer geen invloed meer op uw plannen. De Renson tuinkamer wordt aan uw woning gemaakt of vrijstaand neergezet en bestaat uit een overkapping welke rondom wordt voorzien van gehard veiligheidsglas.

U kunt zelf bepalen of u alleen gehard glas wilt gebruiken voor iedere wand, of ook shutters en screens wilt hebben in uw tuinkamer, om in hete zomers de tuinkamer koel te houden. U kunt ook kiezen voor wanden gemaakt van houten elementen, voor een extra natuurlijke, serene look. Creëer uw droom tuinkamer met de luxe producten van Renson.

Luxe tuinkamers

Renson poolhouse

Uw zwembad of jacuzzi, daar wilt u natuurlijk optimaal van genieten. Met een prachtig Renson poolhouse beschermt u uw zwembad of jacuzzi voor weersinvloeden en verhoogt u uw comfort bij het baden. U kunt met een poolhouse uw zwembad of jacuzzi overdekken, maar u kunt het poolhouse natuurlijk ook gebruiken als technische ruimte, kleedkamer, of voor extra leefruimte naast het bad.

Uw Renson poolhouse wordt volledig op maat gebouwd, van sterk en duurzaam aluminium. Kom gerust eens langs in onze showroom om de verschillende opties voor uw poolhouse te bekijken en te bespreken. Gaat u bijvoorbeeld voor wanden van glas, composiet, hout of aluminium? Maak uw buitenruimte compleet met een Renson poolhouse dat precies past bij uw zwembad of jacuzzi.

Luxe moderne poolhouse

Renson zonwering en screens

In de zomer wilt u de hitte van de zon natuurlijk buiten de deur houden. Als u kiest voor Renson zonwering gebeurt dit op een luxe en mooie manier. Zonwering van Renson is verkrijgbaar in verschillende varianten en het strakke design helpt lijnen, vormen en andere in het oog springende elementen extra te benadrukken.

Renson zonwering is er als horizontale en verticale lamellen, welke op verschillende manieren elektrisch bedienbaar zijn. Daarnaast heeft Renson ook een wijd assortiment aan screens. Deze kunnen zowel ingebouwd worden als voorgebouwd op de gevel, afhankelijk van wat uw voorkeur heeft. Bezig met een nieuwbouwproject? Kom met uw architect langs in onze showroom om de verschillende opties te bekijken en bespreken.

Luxe screendoek zonwering

Renson lamellendak

Met een Renson lamellendak op uw overkapping zorgt u ervoor dat zonlicht wordt opgebroken en creëert u een mooie schaduwplek over uw terras, zwembad, jacuzzi, of tuinkamer. De lamellen kunt u elektrisch bedienen zodat u de volledige controle heeft over de lichtinval in uw ruimte. Als de Renson lamellen gesloten zijn is uw dak volledig waterdicht, zodat u ook in de regen beschut buiten kunt zitten.

Een overkapping met Renson lamellen is ook verkrijgbaar met regensensoren zodat de lamellen vanzelf sluiten bij neerslag, waardoor ook in uw afwezigheid uw buitenmeubelen en buitenruimte niet natregenen. Er zijn ook uitvoeringen van het Renson lamellendak, de Camargue Skye en Aero Skye, waarbij het lamellenpakket weggeschoven kan worden voor maximaal zicht naar boven of extra licht in de ruimte.

Luxe aluminium gevelbekleding

Renson gevelbekleding

Met de gevelbekleding van Renson kunt u uw huis een compleet nieuwe uitstraling geven door alleen de buitenwand aan te passen. Pas de gevelbekleding Linarte van Renson verticaal toe om de hoogte van uw woning te benadrukken, of pas Linius of Linarte horizontaal toe en benadruk juist de breedte.

Deurbellen, intercoms, kranen, en ook buitenlampen worden naadloos geïntegreerd in de aluminium gevelbekleding van Renson, waardoor het geheel een ononderbroken gevelbeeld biedt.

Gebruik gevelbekleding om een bepaald gedeelte van uw woning te onderscheiden van de rest, zoals een garage of aanbouw. Renson gevelbekleding kan in iedere kleur worden toegepast, zelf in combinaties van meerdere kleuren en/of profielen. Met Renson gevelbekleding maakt u de aanblik van uw huis nog mooier en harmonieuzer.

Luxe aluminium gevelbekleding

Renson producten

Als Renson Premium Ambassador is Veraluxe uw uitgelezen partner om een nieuwe Renson overkapping of zonwering bij te verkrijgen. Samen met u zorgen we ervoor dat u het Renson product vindt dat het beste past bij het design van uw huis en buitenruimte, en bij uw wensen. Of u nu een terrasoverkapping wilt bouwen, een tuinkamer, een poolhouse, of uw woning wilt voorzien van de perfecte zonwering op maat, wij hebben het Renson product voor u.

Renson Aero Skye
Renson Venize
Renson Linarte
Renson Panovista
Renson Fixscreens
Renson Topfix
Renson Icarus
Renson Sunclips
Renson Loggiapanelen

De reis naar uw eigen luxe overkapping begint hier!

Hebben we u kunnen inspireren? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail of maak direct een afspraak en zet die eerste stap, op reis naar uw eigen luxe overkapping!

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X