Renson Camargue specificaties

  • Modulaire terrasoverkapping met 150˚ elektrisch roteerbare lamellen
  • Alle toebehoren mooi geïntegreerd
  • Geen standaardmaten, maar maatwerk tot op de mm
  • Koppelbaar, ook achteraf
  • Ruimste aanbod zij-elementen

Renson Camargue prijs

Om u een inschatting te geven van de prijs die u voor de Renson Camargue kunt verwachten, geven we u een aantal prijsvoorbeelden van de volgende opstellingen;

  • Renson Camargue overkapping 6000 mm x 3500 mm, vrijstaand € 23.795,-
  • Renson Camargue poolhouse 12000 x 3500, vrijstaand 3-delig gekoppeld € 55.040,-

Genoemde bedragen zijn prijzen voor enkel de overkapping, incl. 21% BTW, excl. fundaties, regensensor(en), bediening en exclusief montage.

Een offerte met een exacte prijs wordt voor u opgesteld na een adviesgesprek in onze showroom en gebaseerd op uw specifieke voorkeuren, keuzes en afmetingen.

Renson Camargue terrasoverkapping

De overtreffende trap van luxe, dat is de Renson Camargue terrasoverkapping. Door de wat robuustere look van het dak en de staanders, is deze overkapping met elektrisch bedienbare lamellen erg geschikt voor grotere afmetingen, een breedte van zeven meter op slechts vier staanders is voor de Camargue geen probleem. Met toevoeging van sfeervolle ledverlichting, heerlijke verwarming en audio laat deze terrasoverkapping niets te wensen over. Wie kiest voor de toevoeging van Renson screens aan de zijkanten, zal verbaasd staan over de mooie, in de constructie geïntegreerde doekrol en geleiders. Het summum op het gebied van afwerking!

Renson Camargue tuinkamer

Met de Renson Camargue als uitgangspunt kan Veraluxe een royale tuinkamer creëren. Door toevoeging van wanden van gehard veiligheidsglas zit u het hele jaar door beschermd tegen alle weersinvloeden. Dat betekent volop genieten van de tuin, in een geoptimaliseerd binnenklimaat. Met een tuinkamer verlengt u de mooie zomerdag, door eenvoudigweg de glazen deuren te sluiten en met één druk op de knop de elektrisch bedienbare lamellen te sluiten om zo toch buiten te kunnen verblijven.

Renson Camargue poolhouse

Een poolhouse boven of naast uw zwembad of jacuzzi zorgt voor een totaal nieuwe en luxe ervaring. Door de Renson Camargue wordt uw zwem- en wellnessgenot niet meer gehinderd door zon of regen. Kiest u voor privacy door dichte aluminium of houten wanden of voor wanden met beweegbare loggiapanelen? Of misschien toch voor screens, of een combinatie? Alles is mogelijk. Door het koppelen van daken creëert u in uw poolhouse aparte ruimtes als loungeruimte, bar, kleedruimte en/of de technische installatie.

Wij weten zeker dat de Renson Camargue een prachtige verrijking van uw buitenleven kan zijn.

Als luxe terrasoverkapping, tuinkamer of poolhouse, de Renson Camargue biedt de luxe en uitstraling die uw woonsituatie verdient. Kom eens inspiratie opdoen in Elst! Onze showroom is een beleving op zich. Bel of mail ons voor een afspraak.

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X