Met een luxe tuinkamer kunt u het hele jaar door genieten van extra leefoppervlak aan uw woning of bij uw woning. De basis voor een tuinkamer is altijd één van onze luxe overkappingen, die aan de gevel of vrijstaand geplaatst worden, waarna deze rondom wordt voorzien van gehard veiligheidsglas.

Met een maximaal zicht naar buiten zit u binnen heerlijk comfortabel, beschermd tegen weer en wind. Een tuinkamer laten plaatsen door Veraluxe is een echte upgrade voor uw woning. De extra ruimte die u creëert kunt u helemaal zelf invullen. Wordt het een gezellige eetruimte, een loungeruimte of een extra plek voor de kinderen?

Luxe tuinkamers
Luxe tuinkamers
Luxe tuinkamers
Luxe tuinkamers

Luxe tuinkamer op maat laten bouwen

Net zoals voor onze luxe terrasoverkappingen geldt, worden ook onze luxe tuinkamers op maat voor u gebouwd. Dit is ook beslist nodig, omdat een tuinkamer aan de gevel als bouwkundig element gezien mag worden. Dankzij het feit dat Veraluxe maatwerk levert hoort de tuinkamer na oplevering ook echt bij het huis. Een vrijstaande luxe tuinkamer in de tuin levert een hele bijzonder outdoor ervaring op: u beleeft alle seizoenen op een intense manier, zonder hinder te ondervinden van het weer.

Luxe tuinkamers

Dé terrasoverkapping showroom van Nederland

Om echt te weten hoe het is om in een tuinkamer te zitten, kunt u het beste naar onze showroom in Elst komen. Daar ondervindt u aan den lijve het optimale comfort dat een tuinkamer te bieden heeft en kunt u zien op welke manieren Veraluxe uw tuinkamer vorm kan geven.

Dé terrasoverkapping showroom van Nederland is daarom ook dé tuinkamer showroom van Nederland. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee neemt één van onze deskundige medewerkers u mee in de wereld van de tuinkamer. Inspirerend en verrassend, wij weten zeker dat u de mooiste ideeën opdoet bij ons in Elst.

Exclusieve moderne tuinkamers

Bij Veraluxe treft u exclusieve, moderne tuinkamers aan. Onze exclusieve tuinkamers onderscheiden zich op het gebied van design, toegepaste materialen, techniek en opties. Wij staan persoonlijk garant voor ons zorgvuldig geselecteerde assortiment.

Onze jarenlange ervaring op het gebied van het adviseren, ontwerpen en creëren van tuinkamers waarborgt onze belofte aan onze klanten: bij Veraluxe staan kwaliteit en exclusiviteit op de eerste plaats. Wist u dat wij uw exclusieve, moderne tuinkamer zelfs kunnen voorzien van geïntegreerde ledverlichting, verwarming, audio of een haard?

Luxe tuinkamers

Luxe vrijstaande tuinkamers

Het is en blijft een bijzondere ervaring, zo’n luxe vrijstaande tuinkamer. U kiest de plek waar u de tuinkamer gerealiseerd wilt zien in uw tuin, Veraluxe bouwt hem daar voor u. De luxe vrijstaande tuinkamer wordt helemaal naar wens vormgegeven, de design opties zijn eindeloos, bijna iedere kleur is mogelijk. Een vrijstaande tuinkamer is een heerlijke plaats om ten volste van uw tuin te kunnen genieten, u zit midden in de natuur.

Een losstaande tuinkamer geeft een mooi uitzicht op uw woning. Goede gesprekken, heerlijke maaltijden of relaxmomenten met een goed boek en een drankje erbij vinden beschermd tegen weer en wind plaats. Verlichting en verwarming aanbrengen in de vrijstaande tuinkamer behoren tot de mogelijkheden, evenals het mee-installeren van een audio-systeem of een haard voor sfeer en extra warmte. Kortom: met een luxe tuinkamer van Veraluxe geniet u van de schoonheid van de natuur, met het comfort van binnen zijn.

Luxe tuinkamers

Luxe tuinkamer glas

De basis voor uw luxe tuinkamer is één van onze luxe terrasoverkappingen. Daarna bepaalt u zelf hoe u de wanden graag ingevuld ziet. Dit kan door middel van vaste wandelementen van hout of door het aanbrengen van glazen wanden. Deze glazen wanden worden gemaakt met gehard veiligheidsglas.

Luxe tuinkamers

Luxe tuinkamer met glazen schuifwanden

Zijwanden van een tuinkamer worden gerealiseerd door middel van glazen schuifwanden. Dit zijn bij Veraluxe volwaardige schuifsystemen, veilig, technisch van hoge kwaliteit, door een rvs-railsysteem soepel functionerend en gemakkelijk te bedienen.

Luxe tuinkamers

Luxe aluminium tuinkamers

Veraluxe bouwt luxe terrasoverkappingen en luxe tuinkamers in aluminium. Het voordeel van een aluminium tuinkamer is dat er geen specifiek onderhoud nodig is, behalve periodieke reiniging van de oppervlakte afwerking. De wanddikte van de aluminium kokerprofielen zorgt voor een degelijke constructie, die weer en wind kan trotseren.

Met een draagkracht van zo´n 200 kg per m2 kan de tuinkamer tegen een stootje of sneeuw. In onze showroom in Elst kunnen we aan de hand van mooie voorbeelden laten zien welke manieren van oppervlaktebehandeling er voor het aluminium zijn.

Luxe vrijstaande aluminium tuinkamer

Kiest u voor een luxe vrijstaande tuinkamer in aluminium uitgevoerd, dan weet u zich verzekerd van een solide bouwwerk in uw tuin of op uw terras. De wanddikte van de aluminium kokerprofielen zorgt voor een degelijke constructie, die weer en wind kan trotseren. Met een draagkracht van zo´n 200 kg per m2 kan de tuinkamer tegen een stootje of sneeuw.

De losstaande tuinkamer is robuust en onderhoudsarm en kan geheel in overeenstemming met uw design wensen, in elke gewenste kleur worden uitgevoerd. Daarin denkt Veraluxe graag met u mee, u bent van harte welkom om bij ons langs te komen in de showroom in Elst.

Tuinkamer aanbouw

Wordt uw nieuwe tuinkamer een aanbouw aan uw woning? Dan vergroot u het leefoppervlak van uw woning op de allermooiste manier. De scheidslijn tussen binnen en buiten zal vervagen, u loopt zo vanuit de woonkamer de natuur in, zonder dat u zich iets hoeft aan te trekken van het weer. Sterker nog, een regenbui wordt zelfs gezellig als u heerlijk geborgen in uw tuinkamer vertoeft.

Met een tuinkamer aan huis wordt uw woonbeleving nog intenser, comfortabeler en praktischer. En met de juiste materiaalkeuze letterlijk een verlengde van de woonkamer. Als u Veraluxe uw tuinkamer aan uw huis laat bouwen, kunt u ondertussen nadenken over wat u met de extra vierkante meters ruimte gaat doen!

Luxe tuinkamers

Creëer een tuinkamer met onze schuifwanden

Wist u dat uw Veraluxe terrasoverkapping met lamellen of glazen dak door ons achteraf ook om te bouwen is tot tuinkamer? Wij kunnen uw luxe overkapping namelijk achteraf voorzien van beglazing, loggiapanelen of andere wandinvulling rondom. Zo verandert een overkapping in een extra woonruimte, gericht op de tuin of het zwembad.

Luxe tuinkamers

Tuinkamer glazen schuifwand

Met onze glazen schuifwanden kunnen wij uw Veraluxe overkapping rondom dichtmaken. Het voordeel van de glazen schuifwanden in uw tuinkamer is dat u naar believen alles open kunt zetten met mooi weer, dit zorgt in de zomer voor nog meer contact met de buitenwereld. Door de rvs-rail en wieltjes lopen de glaspanelen zo soepel dat het door iedereen prima te bedienen is.

Luxe tuinkamers

Tuinkamer houten schuifwand

U hoeft natuurlijk niet overal voor beglazing te kiezen in uw tuinkamer. Veraluxe levert ook prachtige schuifwanden met houten lamellen. Loggiapanelen zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar dus ook weer naar wens passend te maken tot een modern en sfeervol geheel. Wanneer kiest u voor houten schuifwanden? Indien u meer privacy wenst bijvoorbeeld. Of indien u geen maximale daglicht toetreding wenst. Ook de loggiapanelen maken uw luxe tuinkamer op een smaakvolle manier compleet.

Tuinkamer aluminium schuifwand

Uw woonwensen zijn voor Veraluxe bepalend in het design van uw tuinkamer. Zo behoren aluminium schuifwanden, onze Loggiapanelen met aluminium lamellen, ook tot de mogelijkheden. U kunt de aluminium schuifwanden in dezelfde oppervlaktebehandeling kiezen als de profielen waaruit de tuinkamer is gebouwd, voor een uniforme uitstraling.
Voor een andere uitstraling kunnen de lamellen ook worden uitgevoerd in aluminium met een houtlook. Wie graag speelt met contrasten kan kiezen voor een totaal andere kleur. In onze showroom in Elst kunt u naar hartenlust experimenteren met alle combinaties die mogelijk zijn!

Ook uw huis en tuin verdienen een echte tuinkamer!

Tijd om er eens één in het echt te beleven! Neem gewoon even contact met ons op of maak direct een afspraak in onze showroom. De koffie of thee staat voor u klaar!

Kosten van een tuinkamer

De kosten van een luxe tuinkamer hangen af van hoe uitgebreid en met welke materialen de tuinkamer met accessoires wordt uitgerust. De basis wordt uiteraard gevormd door de luxe overkapping zelf, die bij Veraluxe een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kent. Door de toepassing van aluminium en de lange levensduur van onze producten is de tuinkamer per definitie een duurzaam product. Doordat Veraluxe samen met u kijkt naar design en uitvoering die perfect passen bij uw woning, mag de luxe tuinkamer gezien worden als een verlengstuk van de woning. Een upgrade die meegerekend mag worden in de totale waarde van de woning. In die zin verdient een luxe tuinkamer zichzelf op termijn terug.

Luxe tuinkamer kopen?

Een tuinkamer kopen is een beslissing die je niet zomaar neemt. Een luxe tuinkamer verandert uw manier van leven, in positieve zin. Goed om te realiseren: een tuinkamer is mede beeldbepalend voor de beleving van uw gevel of tuin, of u nu kiest voor een luxe tuinkamer aan huis, of in een vrijstaande uitvoering. Daarom is Veraluxe er een groot voorstander van om samen met u een tuinkamer te ontwerpen die naadloos integreert in uw woonsituatie. De reis naar luxe outdoor living begint voor de meeste mensen met een bezoek aan onze prachtig ingerichte showroom. We ontvangen u graag!

Veraluxe: tuinkamers van idee tot montage

Veraluxe helpt u graag met het vertalen van uw woondromen naar een uitvoerbaar en esthetisch verantwoord idee. Uiteraard bieden wij alleen tuinkamers aan inclusief montage. Onze deskundige monteurs zijn onze ambassadeurs bij u thuis en stuk voor stuk deskundige techneuten, met een grote liefde voor het vak.

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X