Algarve specificaties

  • Elegante, ranke overkapping met 150˚ elektrisch roteerbare lamellen
  • Slanke draagstructuur
  • Uitgebreid aanbod zij-elementen en accessoires in opbouw
  • Koppelbaar tot 6×6 m zonder tussenkolom
  • Verkrijgbaar in 150 kleuren
  • Ook beschikbaar als Classic Line met klassieke kroonlijst
  • Maatwerk tot op de mm
  • Twee voordeelmodellen tegen gereduceerde prijs

Algarve prijs

Om u een inschatting te geven van de prijs die u kunt verwachten, geven we u een aantal prijsvoorbeelden van de volgende opstellingen;

  • Algarve overkapping 6000 x 3500 mm, vrijstaand €18.580,-
  • Algarve overkapping 6000 x 6000 mm, vrijstaand €31.470,-

Genoemde bedragen zijn prijzen voor enkel de overkapping, incl. 21% BTW, excl. fundaties, regensensor(en), bediening en exclusief montage.

Een offerte met een exacte prijs wordt voor u opgesteld na een adviesgesprek in onze showroom en gebaseerd op uw specifieke voorkeuren, keuzes en afmetingen.

Renson Algarve terrasoverkapping

Renson Algarve is een tijdloos en minimalistisch vormgegeven luxe terrasoverkapping. Veraluxe kan deze overkapping tegen de gevel van uw woning monteren, of als vrijstaande terrasoverkapping leveren. Samen met u bepalen we het uiterlijk van de terrasoverkapping, passend bij uw woonstijl. De kantelbare lamellen, welke elektrisch te bedienen zijn, zorgen ervoor dat u het zonlicht met één druk op de knop naar uw hand kunt zetten en heerlijk droog zit bij slecht weer.

Renson Algarve tuinkamer

Met de Renson Algarve als basis kan Veraluxe uw ideale tuinkamer creëren. Door toevoeging van zijwanden van gehard veiligheidsglas wordt de Algarve een onderdeel van uw woning. U loopt zo vanuit uw woonkamer de tuinkamer in, niet gehinderd door weersomstandigheden. Ook een vrijstaande tuinkamer is mogelijk, heerlijk beschut genieten van de tuin om u heen. Een tuinkamer is een waardevolle toevoeging aan uw woonsituatie.

Renson Algarve poolhouse

Uw zwembad of jacuzzi wordt pas echt compleet met een poolhouse. De Renson Algarve is als luxe terrasoverkapping de basis waarmee Veraluxe uw ideale poolhouse bouwt. Wij kunnen uw zwembad of jacuzzi overkappen met meerdere gekoppelde en elektrisch bedienbare lamellendaken, of het poolhouse ernaast bouwen. De zijkanten kunnen worden voorzien van luxe aluminium panelen of gehard veiligheidsglas. Hoe gaat u uw luxe poolhouse gebruiken? Als bar, loungeruimte of technische ruimte?

Algarve voordeelmodellen

Naast een Algarve op maat, zijn er ook 2 voordeelmodellen leverbaar;

Algarve overkapping 3475 x 3475 mm, vrijstaand € 13.310,-
Algarve overkapping 3475 x 4980 mm, vrijstaand € 16.335,-

Leverbaar in RAL7016 of RAL9010, incl. 1 Lineo Led en 5-kanaals handzender
Genoemde bedragen zijn prijzen incl. 21% BTW en exclusief montage.

Ziet u in de Renson Algarve een prachtige aanvulling op uw buitenleven?

Of droomt u misschien al over uw tuinkamer of poolhouse? Kom dan inspiratie opdoen in Elst! Onze showroom is een beleving op zich. Bel of mail ons voor een afspraak.

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X