Wie zijn wij
Wij zijn team Veraluxe

Vanuit onze ervaring kiezen wij voor duurzame en hoogwaardige producten. Dat maakt dat wij jou ook graag uitnodigen bij ons in de showroom. Dit geeft ons de gelegenheid om de ‘high lights’ van onze producten te tonen en hun functies te demonstreren. Daarnaast luisteren we naar jouw wensen en komen samen met jou tot een passend eindproduct dat perfect aansluit bij jouw wensen.

Doordat wij door de jaren heen hebben geleerd dat goedkoop meestal duur koop betreft, omdat de kwaliteit niet is als gewenst en men te hoge verwachtingen aan een product stelt, hebben wij bewust voor een selecte groep leveranciers gekozen. Dit maakt dat wij er niet voor kiezen enkel prijsopgaves via de mail te versturen, wij zijn niet de goedkoopste. Maar qua kwaliteit en duurzame producten zitten wij wel aan de top. Dit alles om tot een mooi eindresultaat te komen met jou als tevreden klant!

Veraluxe is een jonge onderneming met als doel om luxe en comfort in jouw tuin te verwezenlijken. Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid en streven ernaar een product met klasse, sfeer en een afwerking op het hoogste niveau af te leveren. Met een klein vakkundig team zijn de lijnen binnen ons bedrijf kort, wat zorgt voor een snelle en open communicatie. Wij nodigen u graag uit in onze showroom om, onder het genot van een heerlijke kop koffie, uw wensen te bespreken.

Luuc Strucks

Directeur

Manon Strucks

Tuyndesign

Wendy Tiebosch

Back office, PR-en communicatie

Mark Ates

Commercieel adviseur Outdoor

Hiervoor kies je Veraluxe.
Kwaliteit, design, personalisatie en onderhoud
Topkwaliteit & duurzaamheid
Modern design
Geheel naar eigen wens
Perfect onderhoud