Onze klanten kiezen voor ons omdat wij ervoor gekozen hebben om de klant te bedienen met de beste kwaliteit producten in het allermooiste design. Dankzij onze meer dan 10 jaar ervaring stellen wij zelf zeer hoge eisen aan onze overkappingen, zonweringen en gevelbekleding. Dat heeft ertoe geleid dat wij in ons leveringsprogramma bewuste keuzes hebben gemaakt als het om toeleveranciers gaat.

Luuc Strucks
Directeur
Wendy Tiebosch
Adviseur
Ninthe van der Venne
Marketing medewerker
Geoffrey Schuil
Montage

Niet voor iedereen, wel voor u

Bij ons in de showroom treft u geen mix aan merken aan, omdat we persé de hele markt willen kunnen bedienen. Wij hebben een heldere focus op het topsegment, met de bijbehorende kwaliteit en design opties. Onze klanten waarderen dat en weten dat Veraluxe alles in het werk stelt om niet alleen functionele oplossingen aan te dragen, maar er ook voor te zorgen dat elke levering een esthetische meerwaarde oplevert voor de woonsituatie.

Het vertrouwen dat onze klanten ons schenken, is voor ons de drijfveer om een perfect product te leveren. Een tevreden klant maakt dat ook wij tevreden zijn. Dat geldt voor onze mensen in de showroom, maar ook voor onze monteurs, die met de grootste zorgvuldigheid en respect voor uw woning elke keer weer hun beste beentje voor zetten.

Veraluxe stelt alles in het werk om u de laatste innovaties op het gebied van outdoor living te kunnen presenteren. Alleen zo kunnen wij onze toppositie waarborgen. U bent daarom altijd verzekerd van een oplossing die voldoet aan de laatste stand der techniek en u kunt design- en kleurkeuzes maken die volledig in lijn liggen met de allerlaatste trends op woongebied.

Graag tot ziens bij Veraluxe in Elst!

Luxe tuinkamers

We gaan graag het gesprek met u aan!

U heeft gelezen over ons, wij zijn echter ook heel benieuwd naar u. Neem contact op via telefoon of mail, zodat we elkaar kunnen leren kennen.

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X
VOORJAARS DEALS 2024 – Outdoor en Screens
Klik hier voor meer info
X