In moderne woonsituaties is buitenzonwering onontbeerlijk. Zonwering kopen en laten plaatsen vergroot het wooncomfort. Schadelijke UV-straling wordt weggehouden uit uw interieur, hinderlijke schittering van zonlicht wordt opgeheven. Daarnaast biedt buitenzonwering enorme voordelen als het gaat om verantwoord omgaan met energiegebruik.

Door in de zomer de zon te weren voordat deze het glas passeert, bespaart u op kosten voor geforceerde koeling (airconditioning). In de winter kunt u zonder problemen genoeg zonlicht binnenlaten om te genieten van natuurlijke opwarming, met minder stookkosten als gevolg.

Luxe zonwering aan huis

Veraluxe levert luxe moderne zonwering die door haar doordachte design naadloos integreert in de architectuur van uw woning. Zo wordt iets praktisch ook nog eens heel erg mooi!

Luxe moderne buitenzonwering
Luxe moderne buitenzonwering
Luxe moderne buitenzonwering
Luxe moderne buitenzonwering

Renson structurele zonwering

Onze buitenzonwering is ontwikkeld en wordt geproduceerd door Renson. Door exclusief voor Renson te kiezen, is Veraluxe in staat om de allerbeste kwaliteit te leveren in het mooiste, moderne design. Altijd met respect voor de architectuur van uw woning. Zo zijn wij in staat om conceptmatig te werken.

Combineert u onze luxe moderne overkappingen van Renson aan of bij uw woning met onze Renson structurele zonwering, zoals Icarus of Sunclips, dan is het design van de producten volledig in overeenstemming en is er overal sprake van dezelfde hoge kwaliteit.

Luxe moderne buitenzonwering

Luxe zonwering op maat laten maken

Ook onze luxe zonwering is een maatwerk product. Door uw zonwering op maat te laten maken, integreren de constructies perfect in de gevel. Is er sprake van het achteraf aanbrengen van luxe zonwering op een bestaande bouw, dan is het goed om te weten dat Veraluxe altijd voor een designoplossing kan zorgen met een slank en rank voorkomen, zodat de zonwering mooi combineert met de gevel.

Bent u aan het verbouwen of nieuw aan het bouwen, kom dan zo vroeg mogelijk aan tafel bij Veraluxe. De mogelijkheden om Renson zonwering in te bouwen in de gevel zijn talrijk. Neem gerust uw architect mee naar onze showroom in Elst!

Luxe zonwering buitenkant op maat

Door zonwering aan de buitenkant van uw huis te laten monteren vergroot u dus niet alleen uw wooncomfort, u geeft er uw huis een upgrade mee. Bij Veraluxe kunt u uit diverse vormen van zonwering kiezen, zowel horizontale als verticale plaatsing. Luxe zonwering op maat buiten is beslist geen overbodige luxe, gezien de functionaliteit. Veraluxe garandeert dat deze functionaliteit op de allermooiste manier tot uiting komt! De zonwering Icarus en Sunclips versterken de moderne architecturale uitstraling die gewenst is.

Luxe moderne buitenzonwering

Luxe elektrische zonwering

Veraluxe kan vaste alsook elektrische zonwering leveren. Voor luxe zonwering is elektrische bediening de beste manier van bedienen. Niet alleen werkt dat voor u als gebruiker comfortabel, het biedt u ook de mogelijkheid om uw zonwering te automatiseren.

De motoren en hun besturingen communiceren radiografisch met afstandsbedieningen, of via een wifi-hub die u in staat stelt om met uw mobiele telefoon of tablet de zonwering elektrisch te bedienen. Wel zo handig voor zonwering op hoogte, maar het biedt ook meer mogelijkheden om met licht te spelen met de kantelbare lamellen.

Luxe elektrische zonwering buiten

Elektrische zonwering buiten kan, door de vooruitstrevende techniek die toegepast wordt, zorgen voor een maximaal bedieningsgemak. Bediening via een meegeleverde afstandsbediening wordt als standaard gezien. Kiest u liever voor draadloze bedienplekken op de muur? Geen probleem.

Of toch liever uw elektrische zonwering aansturen via een app, zodat u hele scenario’s kunt programmeren? Bijvoorbeeld een scenario waarmee met één druk op de knop alle zonwering dichtdraait als u gaat slapen. Of een scenario waarbij de zonwering volledig automatisch werkt wanneer u niet thuis bent.

Luxe moderne buitenzonwering

Luifel zonwering

Luifel zonwering, Icarus en Sunclips, is favoriet bij veel architecten. De reden daarvoor is dat luifel zonwering echt structurele zonwering is, die optisch iets indrukwekkends toevoegt aan de architecturale aanblik van de woning. Een zonwering luifel buiten hangt horizontaal aan de gevel en is voorzien van lamellen die het binnenkomende licht reguleren. Door zorgvuldig om te gaan met afmeting, breedte lamel en kleur geeft een luifel buiten extra cachet aan de woning, door lijnen, vormen en in het oog springende elementen te benadrukken.

Luifel zonwering kan gemonteerd worden in een bedienbare uitvoering, waarbij door middel van elektrische bediening de lamellen gekanteld kunnen worden. Onze luifel zonwering wordt van onderhoudsvrij aluminium gemaakt.

Luxe moderne buitenzonwering

Zonwering lamellen

Onze aluminium zonwering lamellen worden ook toegepast als verticaal gemonteerde zonwering. Deze structurele zonwering is uitermate functioneel en esthetisch. Net als bij luifel zonwering, geven Renson zonwering lamellen nog meer cachet aan de woning. Lijnen, vormen en in het oog springende elementen aan het huis kunnen prachtig geaccentueerd worden. Het design van de buiten zonwering lamellen gaat een mooie verbinding aan met het ontwerp van uw huis.

Door in de ontwerpfase te experimenteren met de verschillende breedtes van de lamel en vele kleuren waarin Icarus zonwering met lamellen kan worden gemaakt, komt u er snel achter of de kleur in harmonie moet zijn met andere elementen van de woning, of juist in het oog moet springen op een contrastrijke manier. De beste plaats om hierachter te komen is onze showroom in Elst!

Elektrische aluminium zonwering lamellen buiten

Voor een optimaal comfort kunnen de zonwering lamellen elektrisch bediend worden. Zo kantelt u via uw afstandsbediening of via een app de lamellen in exact de juiste stand. Geen hinder van het zonlicht binnen, wel zicht naar buiten. Elektrische lamellen buiten, in duurzaam aluminium uitgevoerd, geven meerwaarde aan uw woning en beleving van comfort.

Luxe moderne buitenzonwering

Luxe gevel zonwering

Luxe gevel zonwering combineert het beste van twee werelden, namelijk functionaliteit en esthetiek. Veraluxe laat u graag zien welke design opties er zijn. Wij werken veel samen met architecten, die bij ons in de showroom hun ideeën praktisch gestalte kunnen geven. U bent niet alleen zelf van harte uitgenodigd om te komen ervaren hoe uw woonwensen gerealiseerd kunnen worden, uw architect is ook van harte welkom. Samen maken we het allermooiste van de zonwering aan uw gevel.

Zonwering met schuivende panelen

Wist u dat we ook luxe zonwering hebben, uitgevoerd met schuivende panelen met vaste of beweegbare lamellen? Naar wens schuift u de zonwerende panelen, Loggiapanelen, voor de ramen, of juist uit het zicht, voor de gevel. Deze structurele zonwering zal ook in weggeschoven toestand de aanblik van uw woning ten goede komen. Door materiaal, hout of aluminium lamellen in de juiste kleur, wordt het een sfeermaker voor uw woning.

Luxe moderne buitenzonwering

Functionaliteit en design gaan hier hand in hand

Goede zonwering is broodnodig voor iedere woonsituatie, maar het oog wil ook wat! Bel of mail ons voor een afspraak of plan zelf alvast een moment voor advies in onze showroom. We zien u graag en nemen u mee langs alle mogelijkheden.

Zonwering kosten

Om erachter te komen wat de kosten zijn van luxe moderne zonwering buiten, is het van belang om eerst uw wensen te inventariseren. Veraluxe werkt met een basis zonwering als uitgangspunt, waarbij de eindprijs bepaald wordt door de design- en bedieningskeuzes die u maakt. Een goed gesprek met één van onze deskundige medewerkers in de showroom levert uiteindelijk een heldere offerte op.

Veraluxe: Van idee tot montage

Uw luxe zonwering buiten wordt door Veraluxe altijd geleverd met montage. Op die manier kunnen wij garanderen dat alles werkt zoals het hoort. In het voortraject maakt u uw woonwensen aan ons kenbaar, denken wij met u mee en tonen wij u alle mogelijkheden die er zijn. Samen komen we dan tot een luxe zonwering buiten die in alle opzichten beantwoordt aan wat u voor ogen had. Het vertrekpunt is een goed gesprek onder het genot van een goede kop koffie of thee. Veraluxe staat voor u klaar, van idee tot montage.

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X