Wie kiest voor een zwembad of jacuzzi in de tuin wil daar graag optimaal gebruik van maken. Met een poolhouse van Veraluxe verhoogt u het comfort in en rondom uw zwembad of jacuzzi. Veraluxe bouwt luxe, moderne poolhouses op maat, geheel naar uw wensen. De toepassingen van een poolhouse zijn eindeloos: als technische ruimte, als kleedkamer, als extra leefruimte naast het zwembad of jacuzzi of als overkapping boven het zwembad of de jacuzzi.

Heerlijk genieten in de schaduw, in of naast het water, met een koel drankje in de hand. Kom gerust langs in onze showroom. Wij luisteren naar uw wensen, kijken naar de mogelijkheden en realiseren samen met u het allermooiste poolhouse in aluminium, naar wens met wanden van aluminium, composiet, hout of glas.

Uw poolhouse op maat laten bouwen

Aangezien geen zwembad hetzelfde is en jacuzzi’s in allerhande soorten en maten komen, is het logisch dat ook uw luxe moderne poolhouse op maat gemaakt wordt. Veraluxe levert alle poolhouse overkappingen op maat, in een uitvoering die volledig is afgestemd op uw wensen. Maatwerk betekent bij Veraluxe dat we tot in detail de plaatsing, de technische uitvoering, de kleuren en accessoires met u overleggen, om het poolhouse het zwembad of de jacuzzi te laten completeren.

Luxe moderne poolhouse

Poolhouse voor uw zwembad of jacuzzi

Een poolhouse kan op diverse manieren een riante uitbreiding zijn voor uw zwembad. Een poolhouse bij het zwembad kan multifunctioneel worden gebouwd. Zo kan in het poolhouse een technische ruimte voor het zwembad worden ingericht, er kan een kleedkamer in gehuisvest worden, of wat te denken van een sauna, voor het ultieme wellness gevoel?

Veraluxe kan uw poolhouse modulair bouwen, dat wil zeggen dat wij dakdelen aan elkaar kunnen koppelen. Dat maakt het mogelijk om het poolhouse extra lang of breed te maken of het zwembad zelf te voorzien van een overkapping. Deze luxe poolhouse overkapping kan naar wens worden voorzien van zijwanden.

Kiest u voor winddichte zijwanden, zoals zijwanden van aluminium, composiet, hout of glas, dan verlengt u daarmee de periode dat u buiten kunt zwemmen. Hetzelfde geldt voor uw jacuzzi, een poolhouse bij of boven de jacuzzi zorgt voor een optimaal comfort en vergroot de wellness beleving van uw buiten spa.

Luxe moderne poolhouse

Creëer uw eigen poolhouse met bar

Als zwembadbezitter weet u als geen ander hoe feestelijk het is om in de zomer een drankje te doen met familie of vrienden, naast het zwembad. Er ontstaat al snel een relaxte Ibiza-sfeer. Nog beter wordt het als u in uw op maat gemaakt poolhouse een bar laat bouwen. Veraluxe kan dat volledig voor u verzorgen, inclusief sfeermakers zoals buitengordijnen, verlichting en natuurlijk een audio-systeem in uw bar poolhouse. Exclusief zomerplezier is daarmee gegarandeerd!

Luxe moderne poolhouse

Of droomde u altijd al van een landelijk poolhouse?

Veraluxe komt u volledig tegemoet in uw woondromen. Uw poolhouse kan worden vormgegeven naar uw eigen smaak, in diverse stijlen en kleuren. Woont u landelijk en past daar een landelijk ogend poolhouse bij, dan realiseren wij dat graag voor u. Door in overleg de juiste kleur voor de constructie te selecteren en een invulling aan de wanden te geven die past bij het landelijke karakter van uw woonsituatie zal het poolhouse op een nette, stijlvolle manier integreren in de omgeving.

Luxe moderne poolhouse

Poolhouse: Kiest u voor aluminium, hout of glas?

Het Veraluxe poolhouse wordt gebouwd met aluminium profielen, voor de invulling van de zijwanden heeft u de keuze uit wanden van composiet, aluminium, van hout of van glas. Een combinatie kan natuurlijk ook! Wist u dat Veraluxe ook gordijnen levert voor uw poolhouse? Daarmee creëert u een onvervalste Ibiza vibe bij uw zwembad of jacuzzi. Een volledig glazen poolhouse beschermt tegen weer en wind en biedt rondom vrij uitzicht. Wilt u meer privacy, dan kiest u voor houten wandpanelen, waarbij u de keuze heeft uit diverse houtsoorten. Van bamboe tot essenhout en alles wat daar tussen zit. Ook aluminium bekleding, tevens te gebruiken als gevelbekleding aan uw woning voor meer eenheid, bieden privacy en bescherming tegen weer en wind. Hoe ziet uw ideale poolhouse eruit? Met aluminium wanden in de kleur van de poolhouse constructie of juist in een contrasterende kleur? Kom het gewoon live ontdekken in onze showroom in Elst.

Luxe moderne poolhouse

Welke afmetingen had u in gedachten voor uw poolhouse?

Eigenlijk maakt het Veraluxe niet uit welke afmetingen uw poolhouse moet hebben. Door het slimme koppelsysteem kunnen wij uw poolhouse modulair bouwen, in (bijna) iedere gewenste maatvoering. Handig om aparte ruimtes te creëren voor het onderbrengen van zwembadtechniek, kleedkamers, een sauna of een bar. U bent zelf de architect van uw eigen wellness paradijs.

Luxe moderne poolhouse

Luxe moderne poolhouse kopen?

Een poolhouse kopen is een beslissing die bijdraagt aan het wellness gevoel rondom uw zwembad of jacuzzi. Onze luxe moderne poolhouses zijn comfort verhogend, esthetisch verantwoord en uitermate functioneel. U bepaalt zelf welke accessoires u graag bij uw poolhouse wilt hebben. Dat kan bijvoorbeeld ledverlichting zijn, zwierige buitengordijnen, een audio-systeem of verwarming. De eerste stap op weg naar een luxe wellness-ervaring start u het beste in de showroom van Veraluxe in Elst. Wij helpen u aan de hand van talloze voorbeelden met het ontwerpen van uw ideale poolhouse.

Luxe moderne poolhouse

Ook het meeste halen uit uw zwembad of jacuzzi?

Een eigen poolhouse naast of boven uw zwembad of jacuzzi zorgt voor nog meer plezier en comfort. Wij laten u alle mogelijkheden zien in onze showroom, bel ons of mail ons of maak zelf een afspraak via onderstaande button.

Hoeveel kost een moderne poolhouse

De kosten van een moderne poolhouse hangen af van hoe uitgebreid u het zelf wilt maken. Maatvoering en accessoires bepalen de uiteindelijke prijs. De basis wordt uiteraard gevormd door een luxe overkapping, die bij Veraluxe een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kent. Door de toepassing van aluminium en de lange levensduur van onze producten is elk poolhouse dat we bouwen per definitie een duurzaam product. Doordat Veraluxe samen met u kijkt naar design en uitvoering die perfect passen bij uw zwembad of jacuzzi of andere invulling, mag de luxe moderne poolhouse gezien worden als een opwaardering van uw tuin.

Bezoek onze showroom voor inspiratie

Veraluxe helpt u graag met het vertalen van uw wellnessdroom thuis naar een uitvoerbaar en esthetisch verantwoord idee. Uiteraard bieden wij onze poolhouses aan inclusief montage. Onze deskundige monteurs zijn onze ambassadeurs bij u thuis en stuk voor stuk deskundige techneuten, met een grote liefde voor het vak.

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X