Met een luxe overkapping vergroot u het leefoppervlak van uw woning. U creëert er een buitenruimte mee die het hele jaar door te gebruiken is. Een fijne plek om te ontspannen met familie en vrienden of gewoon een extra ruimte voor de kinderen om in te spelen, alles is mogelijk. Veraluxe levert exclusieve, moderne overkappingen, gemaakt van duurzaam aluminium. Wij zorgen ervoor dat het design van uw overkapping naadloos integreert met de architectuur van uw woning.

Onze overkappingen kunnen als verlengstuk van het huis tegen de gevel gebouwd worden, maar ook als vrijstaande overkapping in de tuin geplaatst worden. Om helemaal tegemoet te komen aan uw woonwensen, kan elke overkapping voorzien worden van ledverlichting, verwarming of zelfs audio-oplossingen. U bepaalt zelf hoe uw ideale outdoor beleving eruit komt te zien.

Luxe overkappingen
Luxe overkappingen
Luxe overkappingen
Luxe overkappingen

Luxe terrasoverkappingen op maat laten maken

U wilt een luxe overkapping op maat laten maken? Dan zit u bij Veraluxe goed, elke terrasoverkapping is bij ons namelijk maatwerk. Uw huis is uniek en verdient een luxe terrasoverkapping die past bij de architectuur en uitstraling van uw woning. Maatwerk betekent bij Veraluxe dat we tot in detail de technische uitvoering, de kleuren en accessoires met u overleggen, om samen tot het allermooiste resultaat te komen.

Luxe overkappingen

Dé terrasoverkapping showroom van Nederland

In onze terrasoverkapping showroom in Elst kunt u zelf beleven hoe uw toekomstige overkapping uw buitenleven zal verrijken. Het is een plek boordevol inspiratie, waar onze luxe terrasoverkappingen live gedemonstreerd worden. Onder het genot van een kop goede koffie of thee laten wij u de talloze mogelijkheden zien die gestalte geven aan uw wensen op het gebied van outdoor living.

Een bezoek aan onze showroom is een rit naar Elst meer dan waard, wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons ideeën opdoet die u niet voor mogelijk had gehouden.

Exclusieve moderne overkappingen

Bij Veraluxe treft u exclusieve, moderne overkappingen aan. Onze luxe terrasoverkappingen onderscheiden zich op het gebied van design, toegepaste materialen, techniek en opties. Wij staan persoonlijk garant voor ons zorgvuldig geselecteerde assortiment. Onze jarenlange ervaring op het gebied van het adviseren, ontwerpen en creëren van overkappingen waarborgt onze belofte aan onze klanten: bij Veraluxe staan kwaliteit en exclusiviteit op de eerste plaats.

Luxe overkappingen

Luxe terrasoverkappingen met zonwering

Wat is er fijner dan onder uw luxe terrasoverkapping te zitten, zonder gehinderd te worden door weersomstandigheden? Veraluxe terrasoverkappingen met lamellen, kunnen uitgebreid worden met o.a. verticale zonwering. Daarmee bepaalt u zelf of u wilt genieten van de strakke, blauwe lucht boven u, maar daarnaast of u zonlicht wilt toelaten of mijden op uw terras door de laagstaande zon. Maar ook of u buiten wilt kunnen blijven zitten als het regent of zelfs als het sneeuwt.

Onze terrasoverkappingen zijn uit te breiden met zonwering in de vorm van screens of shutters met vaste of draaibare lamellen van hout of aluminium, op een vaste plek of op een rail voor nog meer schaduw.

Luxe overkappingen

Lamellen overkapping

Kiest u voor een lamellen overkapping, Aero, Algarve of Camargue, dan wordt uw luxe overkapping voorzien van aluminium lamellen die kantelbaar zijn, altijd elektrisch bediend. Daarmee heeft u de volledige controle over de lichtinval.

Wanneer de lamellen in volledig gesloten toestand zijn, is het dak van uw terrasoverkapping waterdicht. Hemelwater wordt netjes opgevangen via een ingebouwd systeem van regengoten en via enkele staanders afgevoerd.

Tevens zijn er uitvoeringen leverbaar, de Camargue Skye en Aero Skye, waarbij u het volledige lamellenpakket weg kunt laten schuiven, tot ongeveer 2/3 van het dakoppervlak. Zo creëert u een maximaal zicht naar boven op dagen dat de zon dat toelaat of juist licht in de woning op een minder zonnige dag.

Luxe overkappingen

Terrasoverkapping met doek

Een terrasoverkapping met doek behoort ook tot de mogelijkheden. Bij Veraluxe heeft u keuze uit een aantal types overkappingen met doek. Wat deze doeken gemeen hebben: ze zijn windvast, waterdicht en rot- en schimmelvrij. Een mooie weersbestendige oplossing, ook als het regent. Hemelwater wordt netjes via een gotensysteem afgevoerd.

Een overkapping met een vast dak van canvas, de Algarve Canvas, is ideaal als carport, berging maar ook een plek die vraagt om permanente schaduw. Bij de Lapure, een overkapping met beweegbaar doek, rolt het doek op in een cassette, waardoor deze heel minimalistisch is. Verder is er een systeem leverbaar waarbij het doek als een harmonica opvouwt bij intrekken. Een overkapping met doek combineert sfeer en functionaliteit op een geheel eigen manier.

Luxe overkappingen

Luxe overkappingen met zijwand

Uw luxe overkapping kan worden uitgevoerd met zijwanden. Dit kunnen zonwerende screens zijn, glazen schuifwanden, loggia panelen, buitengordijnen of vaste wanden. De voordelen van het toevoegen van zijwanden aan een overkapping zijn legio. U creëert er meer privacy mee, zijwanden bieden bescherming tegen zon en wind en zorgen ervoor dat u langer gebruik kunt maken van uw overkapping, ook in de herfst en winter. Maar ze zorgen ook voor meer sfeer door een huiselijke en warme uitstraling.

Kiest u voor vaste wanden, dan zijn er tal van mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld zijwanden die zijn opgebouwd uit aluminium profielen, ook te gebruiken als gevelbekleding. Deze kunnen worden uitgevoerd in verschillende vormen en een passende kleur. Maar ook wanden van natuurlijk hout als Bamboe, thermo Essen, Ayous en Fraké zijn mogelijk en geven een warme uitstraling aan het buitenverblijf. Zo draagt de zijwand bij aan het totale design van de luxe terrasoverkapping.

Luxe overkappingen

Luxe overkapping met glazen schuifwand

Kiest u voor glazen schuifwanden, dan wordt uw luxe terrasoverkapping een echte tuinkamer. Een extra verblijf aan- of bij de woning, een plek die extra ruimte biedt. De scheidslijn tussen buiten en binnen vervaagt doordat er een verbinding gecreëerd wordt met de tuin, maar toch de beschutte plek blijft zoals een woonkamer.

Een glazen schuifwand overkapping betekent puur genieten, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat! Glazen schuifwanden worden gemaakt van gehard veiligheidsglas, voor maximale veiligheid.
In combinatie met ledverlichting, verwarming en een audio-systeem geniet u optimaal van een beschut buitenleven.

Luxe overkappingen

Vrijstaande luxe terrasoverkapping

Onze luxe terrasoverkappingen kunnen niet alleen aan de gevel van uw woning gemonteerd worden, maar ook worden uitgevoerd als vrijstaande overkapping. U kiest de meest geschikte plek in uw tuin, Veraluxe bouwt voor u een vrijstaande overkapping op maat. Een heerlijke plaats om in alle vrijheid te genieten van de tuin om u heen.

U bepaalt helemaal zelf hoe de vrijstaande terrasoverkapping wordt ingericht: als ruimte om samen te genieten van een maaltijd (misschien wel van de barbecue), of als loungeruimte. Met een vrijstaande luxe terrasoverkapping voelt u zich op vakantie in eigen tuin.

Uiteraard gelden voor onze vrijstaande luxe terrasoverkappingen dezelfde opties die onze andere terrasoverkappingen ook hebben. U kiest zelf voor een kantelbaar of schuifbaar lamellen dak of een dak met glas of doek.

De invulling van de zijwanden kan geheel naar uw wensen worden gerealiseerd, met naar keuze glazen schuifwanden, zonwerende screens, buitengordijnen, vaste wanden of loggia panelen. Maar ook een wand met haard kan als roomdivider tussen terras en tuin worden geplaatst. Praktisch en sfeer komen zo samen. Ledverlichting, verwarming en geïntegreerde audio zorgen voor nog meer comfort. Eindeloos genieten begint bij de eindeloze mogelijkheden die Veraluxe u kan bieden, op elke gewenste plek in de tuin.

Luxe overkappingen

De reis naar uw eigen luxe overkapping begint hier!

Hebben we u kunnen inspireren? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail of maak direct een afspraak en zet die eerste stap, op reis naar uw eigen luxe overkapping!

Kosten van een overkapping

De kosten van een luxe terrasoverkapping hangen af van het formaat en hoe uitgebreid de overkapping met accessoires wordt uitgerust. De basis wordt uiteraard gevormd door de luxe overkapping zelf, die bij Veraluxe een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kent. Door de toepassing van aluminium en de lange levensduur van onze producten is de overkapping per definitie een duurzaam product.

Doordat Veraluxe samen met u kijkt naar design en uitvoering die perfect passen bij uw woning, mag de luxe overkapping gezien worden als een verlengstuk van de woning. Een upgrade die meegerekend mag worden in de totale waarde van de woning. In die zin verdient een luxe terrasoverkapping zichzelf op termijn terug.

Luxe terrasoverkapping kopen?

Een overkapping kopen is een beslissing die je niet zomaar neemt. Een overkapping verandert uw manier van leven, in positieve zin. Goed om te realiseren: een overkapping is mede beeldbepalend voor de beleving van uw gevel of tuin, of u nu kiest voor een luxe terrasoverkapping aan huis, of een vrijstaande overkapping Daarom is Veraluxe er een groot voorstander van om samen met u een overkapping te ontwerpen die naadloos integreert in uw woonsituatie.

De reis naar luxe outdoor living begint voor de meeste mensen met een bezoek aan onze prachtig ingerichte showroom. We ontvangen u graag!

Veraluxe: terrasoverkapping van idee tot montage

Veraluxe helpt u graag met het vertalen van uw woondromen naar een uitvoerbaar en esthetisch verantwoord idee. Uiteraard bieden wij alleen terrasoverkappingen aan inclusief montage. Onze deskundige monteurs zijn onze ambassadeurs bij u thuis en stuk voor stuk deskundige techneuten, met een grote liefde voor het vak.

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X