Rechte overkapping met glas

Geniet het hele jaar door van uw terras met een luxe terrasoverkapping met glas. Onze glasdaken hebben een moderne rechte aluminium structuur welke is voorzien van een stalen versteviging, Hierdoor kunnen wij grote overspanningen tot wel 7 meter overspannen. De glasdaken van Veraluxe kunnen volledig gepersonaliseerd worden doordat wij uw overkapping poedercoaten in een kleur naar keuze.

Wilt u uw terrasoverkapping met glas uitbreiden tot een comfortabele tuinkamer dan hebben wij diverse invullingen als zijinvulling zoals glazen schuifwanden, screens, loggiapanelen en vaste wanden.

Ook kunnen we uw terrasoverkapping met glas voorzien van een windbestendige zonwering waardoor de temperatuur niet te hoog oploopt wanneer de zon schijnt.

Om ’s avonds te genieten onder uw overkapping kunnen wij diverse verlichting voorzien. Wij hebben dimbare LED spots maar ook sfeervolle tuinverlichting welke kunnen worden geïntegreerd met uw buitenruimte besturing.

 

Terrasoverkapping met glas aan de woning of vrijstaand?

Aan de woning

Een terrasoverkapping met glas wordt meestal vast aan de woning gebouwd. Met een  invulling met transparant glas ervaar je de meest mogelijke daglicht inval in de woning. Zeker in de herfst- en winterseizoenen biedt dit een groot voordeel. Met warme zomerdagen kan de temperatuur onder een terrasoverkapping met glas aanzienlijk oplopen, wij kunnen dit echter verhelpen door een windvaste zonwering boven het glas te plaatsen. Hierdoor wordt de zon al geweerd voordat de zonnestralen het glas bereiken met als resultaat een koeler terras.

 

Vrijstaand

Heeft u een prachtige plek in de tuin waar u het liefst het hele jaar van wilt kunnen genieten, dan kunnen wij uw terrasoverkapping met glas ook vrijstaand plaatsen. Door de transparante invulling van glas waant u zich midden in de natuur en kunt u volop genieten van de eerste zonnestralen in het vroege voorjaar tot de magische sneeuwval in de winter.

Tuinkamer met glas

Wanneer u de zijkanten uitvoert met glazen schuifwanden, screens, loggiapanelen of een houten zijwand wordt de terrasoverkapping direct omgetoverd tot een ware tuinkamer die extra comfort biedt met minder mooie dagen. In de zomermaanden kunnen alle wanden geopend worden en ervaart u het pure buitenleef gevoel op uw eigen terras.

Wanneer de avond inzet en de temperatuur wat afneemt is een elektrische heater in combinatie met sfeervolle LED verlichting een aangename toevoeging aan uw tuinkamer met glas.

Veraluxe ontwerpt zelf haar tuinkamers naar wens van de klant en begeleidt u van A tot Z tijdens de realisatie fase.

 

Maximaal comfort én zicht gewenst?

Door te kiezen voor onze terrasoverkapping met glas, kiest u voor comfort én transparantie op uw terras. Wij laten u graag zien wat er mogelijk is, bel of mail voor de mogelijkheden of maak een afspraak in onze showroom. Daar treft u diverse typen glasdaken én adviseurs die samen met u naar de ideale opstelling kijken!

Geïnteresseerd in een luxe terrasoverkapping met glas? Dit zijn uw kosten

Om erachter te komen wat de kosten zijn van luxe terrasoverkapping met glas voor uw woonsituatie, is het nodig om eerst samen te inventariseren waar u de overkapping wenst en hoe groot de overkapping met glas moet zijn. De eindprijs wordt bepaald door de keuzes die u maakt. Een goed gesprek met één van onze deskundige medewerkers in de showroom levert u inspiratie en een heldere offerte op.

Wij werken met duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten. Wij zijn in staat om conceptmatig te werken. Dat houdt in dat uw woonsituatie volledig geharmoniseerd kan worden, in één en dezelfde stijl en kleur.

Kom voor inspiratie voor een luxe terrasoverkapping met glas naar onze showroom in Elst

Wat voor al onze producten geldt, geldt ook voor onze aluminium luxe terrasoverkappingen. Bij onze showroom in Elst kunt u onder het genot van goede koffie of thee kennis maken met alle mogelijkheden en toepassingen van glasdaken. Aanraken, bekijken, kleuren selecteren en combineren…

Veraluxe overkappingen met glas, van ontwerp tot realisatie

Wanneer we samen met u hebben bepaald hoe voor u de ideale terrasoverkapping eruitziet, wordt deze geheel op maat voor u geproduceerd bij één van onze leveranciers en eindigt de reis met onze professionele montage. terrasoverkappingen met glas laten plaatsen door Veraluxe gaat gepaard met de deskundigheid van ons personeel. Overkappingen monteren is hen volledig toevertrouwd, onze monteurs werken altijd met precisie met het mooiste eindresultaat als doel.

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X
VOORJAARS DEALS 2024 – Outdoor en Screens
Klik hier voor meer info
X