Zonwering met screendoek is een zeer effectieve vorm van zonwering aan de gevel. Een screenzonwering buiten is voorzien van glasvezeldoek, met een open weefstructuur. Het doek weert de energie van het zonlicht, nog voordat deze het glas passeert. Dat levert binnen in huis een goede reductie in temperatuur op, waardoor er minder kosten zijn voor geforceerde koeling (airconditioning).

Het grote voordeel van een screen als zonwering is de open weefstructuur van het doek, u behoudt overdag gewoon zicht naar buiten. Een screen zonwering voor buiten hangt verticaal voor de gevel, neemt weinig ruimte in en kent bij Veraluxe een mooi en minimalistisch design.

Luxe screendoek zonwering
Luxe screendoek zonwering
Luxe screendoek zonwering
Luxe screendoek zonwering

Renson zonwering

Door samen te werken met Renson zonwering kan Veraluxe garanderen dat uw luxe screendoek zonwering een weldoordacht, technisch geperfectioneerd product is, met oog voor detail en design. Wij streven er altijd naar om zonwering een structureel onderdeel te laten zijn van de gevel. Dit kunnen wij bereiken door de ruime keuze in toepassing – opbouw én integratie-, constructiekleuren en doekdessins. Door de strakke doekspanning zonder plooivorming en hoge windbestendigheid wordt een zeer functioneel zonweringsproduct ook nog eens erg mooi om te zien. Het beste van twee werelden!

Luxe screendoek zonwering

Luxe screen zonwering op maat laten maken

De finesse zit in de details. Uw luxe screen zonwering wordt door ons op de millimeter nauwkeurig ingemeten bij u aan huis en volledig op maat geproduceerd. Screens op maat maken is bij Veraluxe standaard. Een zonwering op maat laten maken betekent in alle gevallen dat het product perfect past aan of in de gevel.

Luxe screendoek zonwering
Inbouw screens
Luxe screendoek zonwering
Hoek screens
Luxe screendoek zonwering
Lichtstraat
Luxe screendoek zonwering
Voorbouw screens
Luxe screendoek zonwering
Solar screens
Luxe screendoek zonwering
Automatisatie

Luxe elektrische screen zonwering

Bij Veraluxe koopt u alleen luxe screenzonwering met elektrische bediening. De voordelen van een screen zonwering elektrisch uitvoeren zijn legio. Het doek loopt daardoor mooi en gelijkmatig op en neer, de bediening wordt uitermate comfortabel. Met één druk op de knop van de meegeleverde afstandsbediening of draadloze wandschakelaar bedient u de screen zonwering buiten elektrisch.

Liever bediening via een app? Dan kunt u met toevoeging van de juiste accessoires uw luxe elektrische screen zonwering via smartphone of tablet bedienen. Helemaal van deze tijd en met tal van extra mogelijkheden, zoals het inprogrammeren van scenario’s. Het open en sluiten van de screens kan volledig geautomatiseerd worden.

Luxe screendoek zonwering

Windvaste screen zonwering

Wanneer u ’s ochtends van huis gaat kunt u uw luxe screendoek zonwering naar beneden laten lopen, zodat uw woning de hele dag beschermd is tegen zonlicht. ’s Avonds komt u thuis in een aangenaam koele woning. Mocht tijdens uw verblijf buitenshuis het weer omslaan, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. De Renson windvaste screen zonwering is volledig bestand tegen weersinvloeden.

De Renson Fixscreen technologie maakt gebruik van ritsen die aan het screendoek gelast zitten. Daardoor wordt het screendoek keurig onder controle gehouden wanneer de wind opsteekt. Geen geklapper, geen schade. Kiest u voor Veraluxe windbestendige screen zonwering, dan kiest u voor rust. Zonwering die windvast is kan onder slechtere weersomstandigheden langer gebruikt worden, bij een plotseling opstekende, ferme zomerbries geniet u dus nog steeds van alle zonwerende eigenschappen.

Luxe screendoek zonwering

Solar screen zonwering op zonne-energie

Veraluxe is gespecialiseerd in het leveren van elektrische screen zonwering op zonne-energie, de Fixscreen Solar. In het hart van de screendoek zonwering zit een moderne accumotor, die gevoed wordt door een zonnepaneel dat gemonteerd zit op de cassette waarin het screendoek oprolt. Een meer dan volwassen en beproefde technologie, die elke vorm van bekabeling naar binnen toe opheft. Geen boorwerk door de muur om een 220 Volt voedingskabel doorheen te voeren, maar een volledig geïntegreerde stroomverzorging aan de buitenkant.

De solar techniek is volledig afgestemd op normaal gebruik van de screen zonwering. Dat betekent dat ook bij niet-zonnige dagen, bij een normale daglichtopbrengst het zonnepaneel voldoende capaciteit heeft om de accumotor op te laden. Draadloos betekent ook echt draadloos, uw solar screen zonwering op zonne-energie wordt comfortabel bediend via de meegeleverde afstandsbediening of draadloze wandzender. Met toevoeging van de juiste accessoires kunt u de screens op zonne-energie ook bedienen via uw tablet of smartphone.

Luxe screendoek zonwering

Screen zonwering voor terrasoverkapping

Uw terrasoverkapping met glazen dak biedt u een fijne plek om te vertoeven, maar kan in de zomer zoveel zonlicht doorlaten, dat het benauwd en warm wordt onder de overkapping. Veraluxe heeft daar een prima oplossing voor: een screen zonwering die bovenop de terrasoverkapping wordt geplaatst. Zo weert u de energie uit het zonlicht, met behoudt van lichttoetreding. Het blijft aangenaam licht onder de overkapping, maar met beduidend minder hitte.

Luxe screendoek zonwering

Screen zonwering voor lichtstraat

Een lichtstraat is een fijne toevoeging aan een woonsituatie, er gaat niets boven het binnenlaten van natuurlijk licht. Een nadeel van een lichtstraat is echter dat in de zomer veel warmte binnenkomt en er kan sprake zijn van verblinding binnenshuis door het toetredende zonlicht. Veraluxe lost dit probleem voor u op door een Topfix of Topfix Max over uw lichtstraat te monteren.

Luxe screendoek zonwering

Screen zonwering voor serre

Ook in een serre kan de temperatuur in de zomer behoorlijk oplopen. Door de zon te weren voordat deze het glas passeert, wordt het hitte probleem aanzienlijk teruggedrongen. Veraluxe kan zonwering buiten op het dak van de serre monteren. Met een zonwering op uw serre wordt het binnen aangenaam en heeft u geen last van verblinding.

Wie een stap verder wil gaan in het bestrijden van UV-straling, warmte en verblinding, kan naast een zonwering op de serre ook kiezen voor extra screendoek zonwering aan de verticale serre delen.

Luxe screendoek zonwering

Screen zonwering voor veranda

Heeft u een bestaande veranda van hout of aluminium, dan kan deze uitgebreid worden met freestanding verticale screendoek zonwering. Zo kunt u de voor- en zijkanten dichtmaken. Niet alleen prettig op zonnige dagen, maar ook een prima middel om hinderlijke windvlagen of slagregen te weren van uw terras.

Luxe screendoek zonwering

Screen zonwering voor hoekraam

Is er bij u sprake van een erker situatie, waarbij twee hoekramen samenkomen? Dan heeft u vast wel eens nagedacht over hoe daar zonwering gemonteerd moet worden. Wanneer een erker over dikke kozijnen beschikt, dan volstaat het om normale screendoek zonwering toe te passen, omdat er plaats is om in de hoek screengeleiders tegen elkaar aan te monteren.

Steeds vaker zien we echter hoekramen die slechts door middel van een rank kozijnprofieltje met elkaar verbonden zijn, of zelfs zonder profiel, glas op glas. Geen ruimte voor de montage van screen geleiders dus. Dankzij de innovatieve ontwikkelingsafdeling bij Renson is voor die situatie een echt esthetische oplossing.

De door Renson geïntroduceerde Panovista en Panovista Max functioneren zonder geleiders in de hoeksituatie. De doeken zitten door middel van rits techniek aan elkaar, de onderlijsten zitten stevig verbonden aan elkaar, onder een hoek van 90˚. Renson heeft voor deze gepatenteerde en unieke oplossing zelfs prijzen gewonnen.

Luxe screendoek zonwering

Voortaan regelt u zelf hoeveel zonlicht er binnenkomt

Wel de zon weren, maar toch naar buiten kunnen kijken, hoe mooi is dat? Kom onze luxe screendoek zonwering zelf ervaren, bel of mail ons voor een afspraak in de showroom.

Laat Veraluxe uw screen zonwering plaatsen

Veraluxe heeft alle kennis en deskundigheid in huis om ook voor uw woonsituatie perfect passende screendoek zonwering te leveren. Naast de verticale en horizontale toepassing van luxe screendoek zonwering, kan Veraluxe ook screendoek zonwering voor andere montage situaties plaatsen.

Prijzen voor screen zonwering

Om erachter te komen wat de kosten zijn van luxe moderne screen zonwering buiten, is het van belang om eerst uw wensen te inventariseren. Veraluxe werkt met een basis screen zonwering als uitgangspunt, waarbij de eindprijs bepaald wordt door de technische, design- en bedieningskeuzes die u maakt. Een goed gesprek met één van onze deskundige medewerkers in de showroom levert uiteindelijk een heldere offerte op.

Veraluxe: Screen zonwering van idee tot montage

Uw luxe screendoek zonwering buiten wordt door Veraluxe altijd geleverd met montage. Op die manier kunnen wij garanderen dat alles werkt zoals het hoort. In het voortraject maakt u uw woonwensen aan ons kenbaar, denken wij met u mee en tonen wij u alle mogelijkheden die er zijn. Samen komen we dan tot een luxe screendoek zonwering buiten die in alle opzichten beantwoordt aan wat u voor ogen had. Het vertrekpunt is een goed gesprek onder het genot van een goede kop koffie of thee. Veraluxe staat voor u klaar, van idee tot montage.

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X