Met luxe aluminium gevelbekleding kan Veraluxe de schil van uw woning op een stijlvolle manier bekleden. Onze exclusieve gevelbekleding van Renson kan geheel naar uw smaak worden vormgegeven, daarbij heeft u de keuze uit diverse kleuren en profielen. De aluminium profielen kunnen zowel verticaal als horizontaal worden toegepast.

Accessoires als intercoms, deurbellen en buitenlampen worden keurig in de gevelbekleding geïntegreerd. Alleen het reinigen van uw gevelbekleding is al voldoende, luxe aluminium gevelbekleding vergt geen ander onderhoud. Nieuwe gevelbekleding geeft een unieke, stijlvolle, elegante en eigentijdse look aan uw huis.

Luxe aluminium gevelbekleding
Luxe aluminium gevelbekleding
Luxe aluminium gevelbekleding
Luxe aluminium gevelbekleding

Aluminium gevelbekleding voor buiten

Aluminium gevelbekleding wordt door ons ‘blind’ gemonteerd. Door de onzichtbare bevestiging ontstaat een ononderbroken strak design. Gevelbekleding buiten is op meerdere plaatsen toe te passen. Niet alleen aan uw woning, maar ook op de garage of onder de carport. Zo ontstaat er een harmonieus beeld. En het kan in iedere gewenste kleur worden toegepast, zelfs meerdere kleuren en/of profielen combineren is mogelijk. Met accessoires zoals houten inlays en ledverlichting personaliseert u de gevel tot in detail.

Luxe moderne buitenzonwering

Gevelbekleding op maat

Veraluxe maakt de gevelbekleding exact op maat, zodat er een strak beeld ontstaat. Uiteraard draagt de precieze pasvorm van de aluminium gevelbekleding bij aan het weghouden van weersinvloeden van de schil van uw woning. Maar ook binnen siert gevelbekleding een minder fraaie wand. De verlenging van binnen naar buiten wordt hiermee versterkt, zeker wanneer de gevelbekleding aansluit bij een glazen pui.

Luxe aluminium gevelbekleding

Gevelbekleding horizontaal of toch verticaal?

Afhankelijk van de aanblik van uw woning kiest u ervoor om uw gevelbekleding horizontaal of verticaal door Veraluxe te laten monteren. Dit heeft geen invloed op de gunstige eigenschappen van aluminium gevelbekleding, het is een design keuze die u maakt.

Luxe aluminium gevelbekleding
Horizontaal
Luxe aluminium gevelbekleding
Verticaal
Luxe aluminium gevelbekleding
Integratie mogelijkheden

Verticale gevelbekleding

Bij toepassing van verticale gevelbekleding, Linarte, wordt de indruk van hoogte benadrukt. Het optische effect dat door de verticale belijning wordt gecreëerd kan bewust worden ingezet om elementen in de architectuur van uw woning te accentueren.

Luxe aluminium gevelbekleding

Horizontale gevelbekleding

Bij toepassing van horizontale gevelbekleding, Linius of Linarte, wordt er nadruk gelegd op de breedte. Ook dit effect kan bijdragen aan het accentueren van het lijnenspel van de architectuur van uw woning. Gevelbekleding kan in horizontale toepassing ook verwerkt worden op sectionale- en kantelbare garagedeuren. In dichte toestand geniet u van een ononderbroken gevelbeeld.

Luxe aluminium gevelbekleding

Aluminium gevelbekleding aanbouw

Heeft u een aanbouw aan uw huis? Dan is aluminium gevelbekleding aanbrengen een perfecte oplossing om de aanbouw nog mooier te laten aansluiten in het gevelbeeld. De aanbouw kan individueel bekleed worden met horizontale of verticale aluminium panelen, of de aluminium gevelbekledig die op de woning is aangebracht kan netjes doorlopen op de gevel van aanbouw.

Ook ramen en deuren kunnen mooi geïntegreerd worden in de aluminium gevelbekleding. Met deze toevoeging wordt de aanbouw samengesmolten met de bestaande bouw en krijgt de woning een hele nieuwe look-and-feel.

Luxe aluminium gevelbekleding

Aluminium gevelbekleding voor de garage

Is uw aanbouw in gebruik als garage? Dan kan Veraluxe met horizontale aluminium panelen uw garagedeur bekleden, zodat het gevelbeeld overal hetzelfde blijft. De voorwaarde is wel dat uw garagedeur van het type sectionaaldeur (panelen) of kiepdeur (vaste garagedeur die in zijn geheel gekanteld wordt) is.

Luxe aluminium gevelbekleding

Aluminium gevelbekleding voor uw huis

U kunt ervoor kiezen om de hele gevel te laten bekleden met aluminium panelen, of delen van de gevel te laten bekleden. Door de gevelbekleding door te trekken naar de aanbouw, garage of carport ontstaat er een evenwichtige uitstraling. Gevelbekleding voor de woning stopt dus niet bij het bekleden van het huis zelf, maar kan heel mooi een onderdeel zijn van een totaalconcept.

Luxe aluminium gevelbekleding

Gevelbekleding voor een overkapping

Wat is er nu mooier dan een designstijl tot in detail door te voeren? Ook onder uw overkapping kunnen de aluminium profielen worden toegepast. Tegen de achtermuur, als zijwandinvulling of, in geval van een vrijstaande overkapping, als hele zijwanden of deels als zijwand toegepast. Meer privacy, lekker uit de wind zitten en dat allemaal in één en dezelfde stijl.

Door daarnaast ook nog eens elementen in de tuin toe te passen in de vorm van een muur, bloembak of bank ontstaat er een mooi totaalconcept. Veraluxe kan voor u een totaalconcept ontwerpen waarbij er een harmonieuze outdoor beleving ontstaat.

Gevelbekleding voor een tuinhuis

Wanneer onze aluminium gevelbekleding op een tuinhuis wordt toegepast, dan is deze bergruimte geen vreemd object meer in de tuin, maar gaat het onderdeel uitmaken van de totaalbeleving buiten. Dit soort aandacht voor detail maakt dat er een aangenaam evenwicht ontstaat in het beeld, waar u ook kijkt.

Luxe aluminium gevelbekleding

Kleren maken de man, wij maken de gevel!

De kracht van onze gevelbekleding zit hem in de combinatie van gevelbescherming en design. Wij laten u graag zien wat er mogelijk is, bel of mail voor de mogelijkheden of maak een afspraak in onze showroom. Daar treft u alle profielen in diverse opstellingen!

Geïnteresseerd in gevelbekleding kopen? Dit zijn uw kosten

Om erachter te komen wat de kosten zijn van luxe aluminium gevelbekleding voor uw woonsituatie, is het nodig om eerst samen te inventariseren welke geveldelen u bekleed zou willen zien aan uw woning en welke aan- of bijbouwen u zou willen betrekken in het totaalbeeld. De eindprijs wordt bepaald wordt door de keuzes die u maakt. Een goed gesprek met één van onze deskundige medewerkers in de showroom levert u inspiratie en een heldere offerte op.

Officiële dealer van Renson gevelbekleding

Wij zijn officiële dealer van Renson gevelbekleding. Voor u is dat de garantie dat er gewerkt wordt met hoogwaardige materialen, die duurzaam geproduceerd worden en bijdragen aan verduurzaming van uw woning. Doordat Veraluxe ook werkt met overkappingen en zonweringen van Renson, zijn wij in staat om conceptmatig te werken. Dat houdt in dat uw woonsituatie volledig geharmoniseerd kan worden, in één en dezelfde stijl.

Dat een dergelijke metamorfose zorgt voor maximaal woongenot is duidelijk. Een upgrade van deze omvang aan en rondom uw woning zorgt echter ook voor een stuk meerwaarde van het totale woonobject. Goed om te weten!

Kom voor gevelbekleding inspiratie naar onze showroom

Wat voor al onze producten geldt, geldt ook voor onze aluminium gevelbekleding. Onze gevelbekleding showroom is het ultieme vertrekpunt om uw woonwensen gestalte te geven. Bij ons in Elst kunt u onder het genot van goede koffie en thee kennis maken met alle facetten van luxe aluminium gevelbekleding. Aanraken, bekijken, kleuren selecteren en combineren… Het begint bij een idee en eindigt bij een ontwerp dat volledig voldoet aan uw woondroom.

Veraluxe gevelbekleding van idee tot montage

Wanneer we samen met u hebben bepaald hoe voor uw woonsituatie de ideale gevelbekleding eruitziet, dan eindigt de reis met onze professionele montage van de gevelbekleding. Gevelbekleding laten plaatsen door Veraluxe gaat gepaard met de deskundigheid van ons personeel. Gevelbekleding monteren is hen volledig toevertrouwd, onze monteurs werken altijd met het mooiste eindresultaat als doel.

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X
VOORJAARS DEALS 2024 – Outdoor en Screens
Klik hier voor meer info
X