Advies in showroom
Op dit moment is onze showroom gesloten. Wij werken aan een nieuw concept wat op een andere locatie zal gaan komen. Wij zijn daarom momenteel volop bezig om de showroom over te huizen.

Aansluitend zijn we even gesloten vanwege de zomervakantie. We verwachten u medio September weer te kunnen ontvangen, want de ‘customer journey’ begint wat ons betreft met een heerlijke kop koffie of thee, aan tafel, onder één van onze luxe overkappingen. Zodra dit weer mogelijk is, treft u hiernaast de beschikbare dagen aan om een afspraak te plannen voor een bezoek op locatie.

We hopen op uw geduld, want wij creëren graag de mooiste projecten voor u, maar nu werken we aan ons eigen project.

Telefonisch advies blijft mogelijk
Heeft u vragen die niet kunnen wachten dan zijn wij momenteel uiteraard gewoon telefonisch te bereiken om u te woord te staan. Ook telefonisch kunnen we uw wensen inventariseren, een prijsindicatie geven en dan misschien een afspraak op locatie plannen.
Interesse of vragen over de mogelijkheden? Bel ons dan tijdens kantooruren; 0488 – 427 613


Onze contactgegevens

Veraluxe
Email

Heeft u een vraag en zijn wij telefonisch niet bereikbaar? Stuur ons dan een mail naar info@veraluxe.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veraluxe
Telefoon

Wilt u één van onze adviseurs spreken of heeft u een andere vraag? Bel ons tijdens kantooruren op 0488 – 427 613. Tijdens afwezigheid/pauze hoort u een voicemail. Spreek deze in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Veraluxe
Adres

In verband met verhuizing is onze showroom tijdelijk gesloten.

Skye en Linarte showroom Veraluxe Elst
Algarve jacuzzi showroom Veraluxe
Camargue design style showroom veraluxe
shop-in-shop Renson samples

Samen maken we het allermooiste

Wanneer u bij ons binnenkomt in de showroom bestaat er een kans dat u denkt ‘ik wist niet dat er zoveel mogelijk is’. Geen zorgen, elke reis begint met een eerste stap. Die eerste stap heeft u al gemaakt toen u bij ons de deur binnenkwam. We nemen u met liefde en vakkundigheid verder mee op reis, door u live te laten ervaren welke producten en opties passen bij de woondroom die u ons schetst.

Ons einddoel is namelijk hetzelfde als dat van u: komen tot maximaal wooncomfort met technisch hoogwaardige oplossingen, in de beste kwaliteit en een design dat uw woonsituatie eer aandoet.

U kunt ons het beste even bellen of mailen voor het maken van een afspraak in de showroom, dan reserveren wij alle tijd voor u. Buiten kantoortijden kunt u zelf een datum en tijd kiezen via onze afspraakkalender. Alle beschikbare tijden zijn daar zichtbaar. Werkt u samen met een architect? Aarzel dan niet en nodig hem of haar uit om mee te komen. Veraluxe spreekt als geen ander de taal van de architect. Samen maken we het allermooiste.

Tot snel, bij ons in Elst!

U bent van harte uitgenodigd!

Onze showroom is er om mensen te inspireren, om ideeën uit te wisselen, om kennis te maken met de wereld van luxury outdoor living. Neem contact op via telefoon of mail, om een afspraak in te plannen voor een bezoek in Elst!

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X