Advies in showroom
Een foto zegt meer dan duizend woorden, zo luidt het spreekwoord. Daarom treft u ook zoveel inspirerende afbeeldingen aan op onze site. Onze showroom zegt echter meer dan 1000 foto’s. Waarom is de showroom zo belangrijk voor ons en u als klant? Omdat onze exclusieve overkappingen, zonwering en gevelbekleding in het echt nog indrukwekkender overkomen dan op een foto.

De ‘customer journey’ begint wat ons betreft met een heerlijke kop koffie of thee, aan tafel, onder één van onze luxe overkappingen. Daar kunt u in alle rust de profielen, kleuren en stalen bekijken. Elke vraag die u heeft, beantwoorden wij eerlijk en met alle kennis die we in huis hebben.

Liever eerst telefonisch advies?
Heeft u vragen en wilt u liever eerst even telefonisch contact, zodat we uw wensen inventariseren, een prijsindicatie geven en dan een afspraak plannen?
Bel ons dan tijdens kantooruren; 0488 – 427 613


Onze contactgegevens

Veraluxe
Email

Heeft u een vraag en zijn wij telefonisch niet bereikbaar? Stuur ons dan een mail naar info@veraluxe.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veraluxe
Telefoon

Wilt u één van onze adviseurs spreken of heeft u een andere vraag? Bel ons tijdens kantooruren op 0488 – 427 613. Tijdens afwezigheid/pauze hoort u een voicemail. Spreek deze in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Veraluxe
Adres

U bent van harte welkom in onze showroom. Toch willen we u vragen van tevoren een afspraak te maken, zodat wij voldoende tijd voor u vrij kunnen maken om advies te geven en alle mogelijkheden te kunnen tonen om uw droom te verwezenlijken en/of vragen te beantwoorden.

Skye en Linarte showroom Veraluxe Elst
Algarve jacuzzi showroom Veraluxe
Camargue design style showroom veraluxe
shop-in-shop Renson samples

Samen maken we het allermooiste

Wanneer u bij ons binnenkomt in de showroom bestaat er een kans dat u denkt ‘ik wist niet dat er zoveel mogelijk is’. Geen zorgen, elke reis begint met een eerste stap. Die eerste stap heeft u al gemaakt toen u bij ons de deur binnenkwam. We nemen u met liefde en vakkundigheid verder mee op reis, door u live te laten ervaren welke producten en opties passen bij de woondroom die u ons schetst.

Ons einddoel is namelijk hetzelfde als dat van u: komen tot maximaal wooncomfort met technisch hoogwaardige oplossingen, in de beste kwaliteit en een design dat uw woonsituatie eer aandoet.

U kunt ons het beste even bellen of mailen voor het maken van een afspraak in de showroom, dan reserveren wij alle tijd voor u. Buiten kantoortijden kunt u zelf een datum en tijd kiezen via onze afspraakkalender. Alle beschikbare tijden zijn daar zichtbaar. Werkt u samen met een architect? Aarzel dan niet en nodig hem of haar uit om mee te komen. Veraluxe spreekt als geen ander de taal van de architect. Samen maken we het allermooiste.

Tot snel, bij ons in Elst!

U bent van harte uitgenodigd!

Onze showroom is er om mensen te inspireren, om ideeën uit te wisselen, om kennis te maken met de wereld van luxury outdoor living. Neem contact op via telefoon of mail, om een afspraak in te plannen voor een bezoek in Elst!

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X
VOORJAARS DEALS 2024 – Outdoor en Screens
Klik hier voor meer info
X