Camargue Skye specificaties

  • Modulaire terrasoverkapping met 135˚ elektrisch roteerbare én openschuifbare lamellen
  • Inschuifbaar lamellendak
  • Duurzame rotatie- en schuiftechniek door gepatenteerde S-Drive Technology
  • Geen standaardmaten, maar maatwerk tot op de mm
  • Modulair design, eindeloos uit te breiden voor overkappen van zeer grote oppervlaktes
  • Alle accessoires geintegreerd
  • Uitgebreidste aanbod zij-elementen

Camargue Skye prijs

Om u een inschatting te geven van de prijs die u kunt verwachten, geven we u een aantal prijsvoorbeelden van de volgende opstellingen;

  • Camargue Skye overkapping 6000 mm x 3500 mm, vrijstaand €47.050,-
  • Camargue Skye poolhouse 12000 x 3500, vrijstaand 3-delig gekoppeld €123.850,-

Genoemde bedragen zijn prijzen voor enkel de overkapping, incl. 21% BTW, excl. fundaties, regensensor(en), bediening en exclusief montage.

Een offerte met een exacte prijs wordt voor u opgesteld na een adviesgesprek in onze showroom en gebaseerd op uw specifieke voorkeuren, keuzes en afmetingen.

Renson Camargue Skye terrasoverkapping

Een overkapping die zowel voor schaduw als maximaal zonlicht kan zorgen? Dan is de Renson Camargue Skye terrasoverkapping de oplossing. Deze luxe overkapping met elektrisch openschuifbaar dak is ideaal om in de winter maximaal zonlicht binnen te halen en op een zwoele zomeravond de sterrenhemel te aanschouwen. Maximaal genieten in eigen tuin is met de Camargue Skye gegarandeerd. Wanneer het nodig is, houden de dubbelwandige lamellen zon, regen, sneeuw en wind met gemak tegen. Met toevoeging van sfeervolle ledverlichting, heerlijke verwarming en audio laat deze terrasoverkapping niets te wensen over.

Renson Camargue Skye tuinkamer

Met de Renson Camargue Skye voorzien van glazen schuifwanden creëert Veraluxe een royale tuinkamer en pergola tegelijk. Dak en glazen schuifpanelen schuiven open voor een optimaal buiten gevoel. Dak dicht en de glaswanden gesloten betekent volop genieten van de tuin, in een geoptimaliseerd binnenklimaat. Met een Camargue Skye tuinkamer verlengt u de mooie zomerdag, door eenvoudigweg de glazen deuren te sluiten en met een app de elektrisch bedienbare lamellen te sluiten om zo toch buiten te kunnen verblijven.

Renson Camargue Skye poolhouse

Een poolhouse naast of boven uw zwembad of jacuzzi zorgt voor een totaal nieuwe en luxe ervaring. Door de Renson Camargue Skye wordt uw zwem- en wellnessgenot niet meer gehinderd door zon of regen. Kiest u voor privacy door dichte aluminium of houten wanden of voor wanden met beweegbare loggiapanelen? Of misschien toch voor screens, of een combinatie? Alles is mogelijk. Door het koppelen van daken creëert u in uw poolhouse aparte ruimtes als loungeruimte, bar, kleedruimte en/of de technische installatie.

De Renson Camargue Skye is de meest luxe verrijking van uw buitenleven.

Als terrasoverkapping, tuinkamer of poolhouse, de Renson Camargue Skye biedt de luxe en uitstraling die uw woonsituatie verdient. Kom eens inspiratie opdoen in Elst! Onze showroom is een beleving op zich. Bel of mail ons voor een afspraak.

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X