Aero specificaties

  • Overkapping met elektrisch kantelbare lamellen, perfect integreerbaar
  • Minimaal design voor subtiele integratie
  • Inzetbaar in elke stijl
  • Maatwerk tot op de mm
  • Koppelbaar tot 6 x 6 m

Aero prijs

Om u een inschatting te geven van de prijs die u kunt verwachten, geven we u een aantal prijsvoorbeelden van de volgende opstellingen;

  • Aero lamellendak 2000 x 3000 mm, geintegreerd €9.285,-
  • Aero lamellendak 4000 x 6000 mm, geintegreerd €20.975,-

Genoemde bedragen zijn prijzen voor enkel het lamellendak, incl. 21% BTW, regensensor(en) en bediening per app en exclusief montage.

Een offerte met een exacte prijs wordt voor u opgesteld na een adviesgesprek in onze showroom en gebaseerd op uw specifieke voorkeuren, keuzes en afmetingen.

Renson Aero terrasoverkapping

Een Aero brengt lucht en licht. De elektrisch te bedienen lamellen kunnen naar believen in de juiste stand worden gezet, voor een prettig daglicht en natuurlijke ventilatie onder de terrasoverkapping. Slecht weer? Dan kunnen de lamellen met één druk op de knop gesloten worden. Een Aero integreert naadloos in een bouwkundige constructie, die gebouwd is in stijl van de woning. Maar ook wanneer overkappingen om een afwijkende vorm vragen, kan de Aero de perfecte oplossing zijn

Renson Aero tuinkamer

Een luxe tuinkamer doet de grens tussen binnen en buiten vervagen. Heerlijk buiten zitten, ongeacht de weersomstandigheden, warm of koud. Door een overkapping met daarin een Aero te combineren met zijwanden creëren we uw ideale plek om 365 dagen per jaar heerlijk te loungen, met vrienden de maaltijd te nuttigen of gewoon even tot rust te komen, genietend van uw tuin. De Aero integreert naadloos in een overstek of patio.

Renson Aero poolhouse

Met een poolhouse haalt u het meeste plezier uit uw zwembad of jacuzzi. Een Aero biedt bescherming tegen zon en regen. Door toevoeging van Renson screens, glas of luxe aluminium zijwanden maken wij uw ideale poolhouse. Deze kan gebouwd worden als luxe overkapping boven het zwembad of een jacuzzi, maar kan ook dienen als loungeruimte, bar en technische ruimte ernaast. Voor iedere ruimte kan naar wens een ander dak geplaatst worden, want naast een Aero met kantelbaar lamellendak is er ook een optie met canvas of schuifbare lamellen. Zo krijgt iedere ruimte de perfecte bescherming.

Zoekt u een oplossing voor de perfecte dak invulling van uw bouwkundige overkapping?

Kom dan inspiratie opdoen in Elst! Onze showroom is een beleving op zich. Bel of mail ons voor een afspraak.

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X
VOORJAARS DEALS 2024 – Outdoor en Screens
Klik hier voor meer info
X