Luxe overkapping als verlenging van woning

 

Dat een mooi buitenverblijf niet altijd in een grote tuin hoeft te staan, bewijst dit project. Ook in een kleinere buitenruimte kan een overkapping goed tot zijn recht komen. Door te kiezen voor een rank model en niet teveel verschillende materialen en kleuren creëer je rust en balans. Ook de keuze om geen vaste zij-invullingen te kiezen, zorgt voor transparantie en een ruimtelijk effect.

Deze klant was op zoek naar zonwering voor een grote glazen pui, omdat deze voor veel warmte en spiegeling zorgt in de woning. Ze houden van licht en wilden dan ook niet veel licht verliezen in de woning. Daarnaast had men de wens voor een fijne plek buiten om te kunnen verblijven én eten, een verlengde voor de woonkamer én een aanvulling voor de buitenkeuken waarvoor er al een plan lag bij de hovenier. Samen ontwierpen we een overkapping die aan alle wensen voldoet!

Een gekoppelde lamellenoverkapping, uitgevoerd met het meest slanke profiel in dezelfde kleur als de aluminium pui, biedt mogelijkheden om zon en daarmee warmte te blokken op hele warme dagen of om juist meer licht binnen te halen op minder mooie dagen. De lamellen met woodlook zorgen voor een subtiele nuance in kleur.
De overkapping heeft geen vaste zijwanden, om het luchtig te houden, maar wel screens als zij-invulling die alleen gebruikt worden op momenten dat er extra schaduw gewenst is bij laagstaande zon. Of wanneer de heater aangaat, zodat de warmte vast wordt gehouden voor een aangenaam buitenverblijf op koelere dagen. De dimbare verlichting, welke haaks op de woning is geplaatst, zorgt optisch voor verlenging van de woonkamer en op het terras voor sfeervol licht.

We zijn erin geslaagd voor deze knusse tuin een maatwerk overkapping met een luxe uitstraling te ontwerpen en realiseren, passend bij alle binnen- én buitenwensen van deze klant.

Terrasoverkapping: Gekoppelde Algarve lamellenoverkapping incl. downverlichting
Zij-invullingen: Fixscreens in opbouw onder overkapping
Heater: BeamHeat
Kleurstelling: Design Style Spiritual Harmony

Staat uw eigen droom overkapping hier binnenkort bij?

Op zoek naar zonwering én een fijn buitenverblijf? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail of maak direct een afspraak voor een advies over mogelijkheden voor uw eigen luxe overkapping!

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X
VOORJAARS DEALS 2024 – Outdoor en Screens
Klik hier voor meer info
X