Luxe Wellness overkapping

 

Lijnen spelen bij modern vormgegeven bouwwerken een belangrijke rol. Strakke lijnen vormen ook deze kubistische villa, op ieder niveau. De moderne design overkapping moest daar naadloos bij aansluiten.

Deze prachtige op een heuvel gelegen woning biedt een schitterend vergezicht. De leefruimtes, zoals de woonkamer en keuken, zijn op de bovenste verdieping gesitueerd om optimaal van het uitzicht te kunnen genieten. Een niveau lager zorgt een prachtige tuin, voor een oase van rust, dé perfecte plek om een luxe wellnessruimte te creëren. De overkapping met loggia’s met draaibare lamellen en een screen – voor extra privacy – zorgt niet alleen dat de lijnen van de woning worden doorgetrokken, maar ook de kleur van het aluminium en hout maken dat deze heerlijke wellnessplek onopvallend een eenheid vormt met het huis. Hier, in de jacuzzi of op de loungebank, kan men optimaal genieten van de tuin. Een tuin waar veel aandacht aan is besteed en die recht doet aan het ontwerp van het huis. Als dat geen luxe is!

Terrasoverkapping: Camargue incl. up/downverlichting
Zij-invullingen: geïntegreerd screen, Loggiafix panelen en een Loggiaschuifwand, beiden met houten lamellen

Staat uw eigen droom overkapping hier binnenkort bij?

Hebben we u kunnen inspireren? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail of maak direct een afspraak en zet die eerste stap, op reis naar uw eigen luxe overkapping!

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X
VOORJAARS DEALS 2024 – Outdoor en Screens
Klik hier voor meer info
X