Monumentaal landhuis met een moderne twist

 

De wens van de klant was het vinden van een fijne schaduwrijke plek op het terras van een monumentaal landhuis, waarbij symmetrie, lijnenspel en de kleur van de opvallende ramen terugkomen. Omdat de terrasoverkapping op het inpandige terras met rondom veel glas geplaatst zou worden, was de mogelijkheid voor voldoende lichtinval in de woning een pré.
Voor dit prachtige pand, gebouwd in Engelste stijl met veel ornamenten en decoraties in het metselwerk, is gekozen voor een minimalistische strakke overkapping, zodat de karakteristieke elementen van de woning duidelijk zichtbaar blijven. De Camargue Skye, met lamellen welke kunnen draaien én wegschuiven, biedt de mogelijkheid voor schaduw op warme dagen en veel licht op minder zonnige dagen.

De kleuren van het systeem zijn gelijk aan het schilderwerk van de hoge ramen en de woodlook op de lamellen geven de overkapping iets authentieks. Door de lijnen en houtstructuur van de houten pergola aan te houden, valt de overkapping in het aangezicht nauwelijks, waardoor de typische bouwstijl behouden blijft. De overkapping en vrijstaande heater versterken de rijke uitstraling van deze prachtige woning. Oud en nieuw, karakteristiek en modern gaan hier perfect samen.

terrasoverkapping: Renson Camargue Skye incl. up/downverlichting
heater: Heatsail Dome

Staat uw eigen droom overkapping hier binnenkort bij?

Hebben we u kunnen inspireren? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail of maak direct een afspraak en zet die eerste stap, op reis naar uw eigen luxe overkapping!

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X
VOORJAARS DEALS 2024 – Outdoor en Screens
Klik hier voor meer info
X