Strakke moderne buitenruimte voor rust en ontspanning

 

In deze Gelderse tuin vormen het zwembad en de buitenruimte het centrale punt van deze vernieuwde tuin. De wens van de klant was een plek te creëren om lekker te relaxen na het zwemmen, maar ook om te genieten van warme zomeravonden of te dineren met gezin, familie of vrienden.

Het zwembad had al een centrale plek in deze tuin, maar zorgt nu ook voor verbinding tussen de woning en het nieuwe terras. Het geheel moest een moderne uitstraling krijgen, afgewisseld met groen en hout. Omdat de plek van het terras ook meteen de zonnigste plek in de tuin is en de eigenaar hier volop van wil genieten, was de wens om de buitenruimte zo in te richten dat deze volop zon, maar ook beschutting kan bieden om deze plek het hele jaar door te kunnen gebruiken. De luxe overkapping met kantelbare én wegschuifbare lamellen voldoet aan al deze wensen. Wanneer het dak wordt opengeschoven geniet men van een zonnig terras terwijl een gesloten dak, gecombineerd met de glaswand en screens, zorgt voor een heerlijke beschutte plek op minder warme en regenachtige dagen.
De strakke witte achterwand, geplaatst in lijn met de woning, loopt mooi door met de groene haag en biedt deze tuin privacy – met een doorkijkje op het water – en zorgt voor een moderne strakke look. De zwarte elementen tegen deze wand versterken de strakke lijnen die bepalend zijn in deze tijdloze tuin. De warme kleur van de houten vlonder en het frisse groen van het gras vormen een mooi kleurcontrast met de achterwand en zwarte verticale lijnen op het terras. De aankleding van het terras met meubels en accessoires in een mix van al deze kleuren zorgt voor eenheid.
Het geheel vormt een mooie plek om tot rust te komen na een drukke werkdag, maar ook voor de tienerkinderen is het een heerlijke chillplek om met vrienden te vertoeven. Deze buitenruimte op het verhoogde terras is niet alleen een heerlijke plek om te verblijven, maar geeft tevens een mooi uitzicht vanuit de woning en diepte aan deze tuin.

Terrasoverkapping: Renson Camargue Skye incl. verlichting
Zij-invullingen: Renson geïntegreerde screens, glazen schuifwand
Achterwand – Luxcom
Houten vlonder – Awood

Staat uw luxe overkapping hier binnenkort bij?

Hebben we u kunnen inspireren? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail of maak direct een afspraak en zet die eerste stap, op reis naar uw eigen luxe overkapping!

Vraag hier een advies aan huis aan
X
Maak een afspraak in onze showroom
X
Vraag onze inspiratiebrochure aan
X
VOORJAARS DEALS 2024 – Outdoor en Screens
Klik hier voor meer info
X